Články - sekce Změny v kádru

  • Vloženo dne: 27.7.2013

    Ano. To co už se nějakou dobu ve futsalových kuloárech pouze šuškalo, se stává realitou. Petr Oliva, dlouholetý člen našeho klubu, který v minulé sezóně hostoval v mistrovské Chrudimi, se kterou vyřadil Slavii ve čtvrtfinále play-off 2012/2013, a posléze oslavil titul Mistra České republiky...
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 24.7.2013

    Jak jsme již informovali, na trenérské lavičce skončil lodivod Martin Brychta, který přijal nabídku z "domácího" Vysokého Mýta, a bude v příští sezóně trénovat místní Nejzbach. Jiný Martin Brychta však do Slavie přichází. Syn našeho dnes již bývalého trenéra studuje a bydlí v Praz...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 17.7.2013

    Prvním jménem, které posílí futsalovou Slavii v nové sezóně je reprezentant do 21 let a dnes již bývalý hráč Bohemians 1905, Jindřich Eisenreich. Hráč, který s futsalem začínal ve Františkových Lázních působil poslední dvě sezóny v Bohemians 1905. kde však v kádru plném hvězdných...
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • V prvním článku oznamující změny v kádru futsalové Slavie, se budeme zabývat tou méně příjemnou stránkou věci, kterou jsou odchody, prozatímní přerušení futsalové kariéry, a zmíníme i hráče, kteří již měli do našeho klubu nakročeno, ale z různých důvodů jejich přesun do sešívaného...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 15.6.2013

    Po ukončení spolupráce s Martinem Brychtou se čekalo, kdo převezme A tým jako hlavní trenér. Konečná volba asi není překvapením. Hlavním trenérem A týmu byl jmenován Patrik Mičkal, který do klubu přišel již před minulou sezónou, a zastával post asistenta prvního týmu, zároveň se také podílel na vedení juniorských...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 24.5.2013

    Druhá mise Martina Brychty v našem klubu skončila. Zatímco poprvé nebyl rozchod úplně bez problémů, nyní s oblíbeným trenérem ukončujeme spolupráci ve zcela přátelském duchu. Nestalo se tak ze sportovních důvodů, avšak na žádost samotného trenéra...
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 25.10.2012

    Dlouholetý futsalista Benaga, a krátkodobě i hráč Helasu Brno a Bohemians 1905 David Filinger je od poloviny tohoto týdne hráčem pražské Slavie. Potvrdil nám to prezident "sešívaného" klubu Daniel Kolman, který získal tohoto bývalého reprezentanta do svého klubu. David Filinger byl řadu let ikonou Benaga, jehož řady ale po skončení minulé...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 4.10.2012

    Dlouholetý hráč našeho klubu Michal Holeček opouští naše barvy, a bude hrát za Benago, kde již v minulosti působil, a náš klub zásadně vypomohl s jeho tehdejším vyvázáním z dresu dnes již zručského klubu. Vedení Benaga nerespektovalo naše přání, aby se transakce uskutečnila až v pondělí, a hráč nehrál...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Kapitán a tahoun mužstva v posledních sezónách Petr Oliva, který výraznou měrou přispěl k pokračování klubu v nejvyšších soutěžích, minimálně v úvodu nadcházející sezóny "sešívaný" dres nenatáhne. Vzhledem k blížícímu se Mistrovství světa je nutné, aby Petr absolvoval...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Výbor klubu na svém zasedání rozhodl o obsazení trenérského postu pro sezónu 2012/2013. Staronovým trenérem A mužstva se stal Martin Brychta, který se na klubovou lavičku vrací po roční pauze. V sezóně 2010/2011 dovedl tento trenér klub do čtvrtfinále, kde jsme podlehli Era-Packu Chrudim. Jeho kvalitní tréninková práce se...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Velmi dobrá zpráva pro klub i fanoušky. Ivo Ulich, který z pracovních, ale především zdravotních důvodů vynechal celou minulou sezónu, se opět chce zapojit do přípravy, a prodloužit si tak svojí futsalovou kariéru o sezónu 2012/2013. O tom že i ve svých třiceti sedmi letech může být pro mužstvo na hřišti i v kabině obrovským přínosem...   Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Především studijní pobyt v Itálii ukončil v letošní sezóně účinkování Petra Olivy na domácích futsalových palubovkách. V boji o záchranu výrazné oslabení pro náš tým. Samotný Petr se chtěl s mužstvem rozloučit utkáním se Šumperkem, jeho účast však ohrožují
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • V polovině sezóny 2010/2011 jsme v rámci úsporných opatření byli nuceni zrušit jakékoliv odměny hráčům za vítězná utkání. Všichni hráči tuto skutečnost akceptovali, až na jednoho klub neopustili, a díky vítězné šňůře od ledna do března nakonec vybojovali play-off.
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 10.1.2012

    Klubová organizační struktura doznala v polovině roku 2011 určitých změn, které jednomyslně odsouhlasili členové vedení klubu. Většinu z nich jste již nalezli v odkazu „Kontakty“ na naší webové stránce, přesto přinášíme jejich souhrn, aby nedošlo k nedorozuměním,
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Neuvěřitelná smůla, která nás třetím rokem provází, se nám i nadále lepí na paty. Ucelenou sestavu Slavia snad nepoznala, a marodku má naše mužstvo neustále plnou. Nyní se dlouhodobě zranil Kosina, který si vypracoval pozici jednoho ze základních kamenů naší sestavy.
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 14.10.2011

    Po čtyřech letech v našem dresu opouštějí klub dva hráči, kteří se výrazně zapsali do historie nejen mladoboleslavského a slávistického futsalu. Jaroslav Kamenický, v dresu Bohemians autor fotbalového gólu desetiletí, oblékal ve futsalu dlouhá léta dres mužstva TS Bakov nad Jizerou,
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Reprezentant České republiky strávil ve Slavii administrativně dva roky. Ani jednu sezónu však neodehrál celou. V té první půl roku hostoval v polském profesionálním týmu v Katovicích, druhou téměř celou promarodil se zády, které jej zlobí dodnes.
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Bývalý hráč Eco Investmentu, Viktorie Žižkov, Benaga Zruč nad Sázavou, ale také sálovkářského několika násobného Mistra České republiky Chemcomexu Praha, reprezentant České republiky Aleš Štorc, se prozatím ujme trenérského žezla nad naším týmem.
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 3.8.2010

    Dlouholetý futsalový funkcionář JUDr. Jaroslav Svoboda, předseda a nyní člen ORK ČMFS, který v historii našeho sportu prošel několika mužstvy jako například Viktoria Žižkov, nebo Eco Investment, působil od loňské sezóny v našem klubu, ve kterém pokračoval po zániku Eco Investmentu. Svojí činností přispěl k zisku 4. místa v nejvyšší...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 6.1.2010

    Fotbalový útočník Luděk Zelenka, který hostoval v Bohemians 1905, oblékne slávistický dres. Šestatřicetiletý fotbalový útočník Luděk Zelenka, který v minulém týdnu potvrdil své rozhodnutí opustit profesionální fotbal, ze scény vrcholového sportu...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700