Vloženo dne: 18.9.2014

Poměrně nejasná je prozatím situace na brankářském postu, a asi jen trenér týmu ví, kdo má v současnosti největší šanci objevit se mezi tyčemi branky našeho klubu v úvodním utkání letošní sezóny, ve kterém se v domácím prostředí představíme proti Kladnu. K naší osvědčené dvojici Martin Kučera a Marian Krajč, jsme totiž v průběhu přípravy testovali  několik brankářů, kteří by zvýšili konkurenci na tomto postu. Původně vytypovaná a již na jaře domluvená posila Dominik Rodinger se totiž potýká se zraněním ruky, a tak abychom rozšířili náš brankářský tým, nastalo období hledání. Z něj nakonec vyšli brankáři dva a to Jakub Kovář a Patrik Malina.

Oba jsou velmi kvalitní fotbaloví brankáři s vynikajícím fotbalovým životopisem. Patrik Malina (1991) vyrostl ve Slavii, kde byl ještě nedávno kolegou současné brankářské jedničky Hrubeše. V současnosti je na hostování v Neratovicích, kde jsou jeho spoluhráči futsalisté našeho soupeře Olympiku Mělník. Jakub Kovář (1994) je odchovancem fotbalové Sparty, kde se také učil brankářskému řemeslu kvalitním způsobem. Po zranění o něj Sparta ztratila zájem, odešel do týmu Dolních Chaber, ze kterých v současnosti hostuje v Klecanech.

Pevně věříme, že trenérova volba bude správná, a branku našeho klubu bude hájit ten nejlepší z těchto čtyř mušketýrů. Všichni jsou kvalitní a maji dispozice být oporou svého týmu. Proto bude trenérova volba velmi těžká.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700