Vloženo dne: 2.10.2013

Vedle představených posil před sezónou, kterými byly Oliva, navrátilec z hostování v Chrudimi, Eisenreich jenž přestoupil z Bohemians, Brychta hostující z Vysokého Mýta, a po čerstvě představené další posile z východočeského Nejzbachu Pavlu Novotném, se v našem dresu objevují hráči, které širší veřejnost nemusí znát. Informovali jsme o Janu Krátkém a Michalu Poláčkovi (zde), kteří prozatím sbírají futsalové zkušenosti a jejich čas určitě přijde, do týmu se úspěšně etablují junioři, kteří v klubu začínali již v žákovské věku jako Sop, Hrdina, Čonka, Vejvoda....

Ještě před nimi začínal v našem klubu také Tomáš Konya. Ten se k futsalu vrátil téměř po čtyřech letech a začíná se ukazovat, že jeho talent nevyhasl, a brzy se může stát platným a užitečným členem A mužstva. Bude záležet jen na jeho pracovitosti a píli.

Poslední novou a o to zajímavější tváří je Jorge Blasco. Španělský hráč, který má zkušenosti s nižšími španělskými soutěžemi a je akademickým futsalovým Mistrem světa, se s týmem zapojil do přípravy již v létě, a uvidíme jakým bude přínosem v mistrovských utkáních. Naše zkušenost se zahraničními hráči není velká, asi nejvýznamnější osobností je do současnosti Portugalec Davide Pacheco, který za Slavii nastupoval dva roky.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700