Články - sekce Změny v kádru


  • Především vstřelené branky nám chybí v posledních utkáních a tak se vedení klubu rozhodlo porozhlédnout se po hráčích, kteří mají góly ve svém "popisu práce". A podařilo se získat střelce excelentního. Šestatřicetiletý fotbalový útočník Luděk Zelenka ukončil kariéru.

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Pětadvacetiletý fotbalista se zkušenostmi z Blšan, Teplic, Plzně nebo Bohemians 1905, v srdci však fanoušek Slavie, ale také "enfant terrible" Jaroslav Malý (1984) se stal naší novou posilou. Hráč proslulý svojí tvrdou a přesnou střelou má bohaté zkušenosti i s futsalem...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 3.12.2009

    Již dva roky pronásledují v současnosti "služebně" nejstaršího hráče našeho klubu Romana Macháčka potíže s kolenem. Po celou dobu zranění limituje Romanovi výkony, ale nikdy nedostoupilo do takové míry, aby byl nutný operativní zákrok, a léčba byla pouze konzervativní...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Především citelná absence Petra Olivy by snad mohla být již minulostí. Třísla na delší dobu vyřadila nejen jeho, ale i Michala Holečka, který podstoupil operativní zákrok. Oba hráči již začali s tréninkem a je jak doufáme jen otázkou krátkého času kdy se mohou...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Ač se to zdá na první pohled nemožné, ke smutku futsalových fanoušků se zdá pravděpodobné, že se legenda a ikona českého futsalu Jaroslav Kamenický skutečně objevil na futsalové palubovce na vrcholové úrovni naposledy. Jeho všeobecně známé zdravotní problémy....

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 17.8.2009

    Futsalová média již s předstihem, avšak v tu dobu mylně informovala o tom, že reprezentant Jiří Novotný opustil náš klub, a stal se hráčem polského profesionálního týmu Nowa Katowice. Až v posledních dnech se tato skutečnost naplnila, avšak je nutné doplnit, že bývalý kapitán reprezentace do 21 let neodchází na přestup,...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 16.8.2009

    Petr Šnídl je zkušený hráč, který futsalově vyrůstal v Atlanticu Rakovník, ligu okusil v dresu Čechie Slaný, Benaga, ale největší úspěchy poté sklízel v dresu Eco Investmentu pod trenérským vedením Vlastimila Bartoška. Vzhledem k šíři našeho kádru nebyla jeho pozice v něm úplně jistá, a tak jsme se...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 16.8.2009

    Po převzetí kádru rozpadlého Eco Investmentu, dřívější Viktorie Žižkov, se do přípravy zapojilo nebývale velké množství hráčů i přes to, že jich několik odešlo, především do zahraničních klubů. Uplatnění jsme hledali hlavně mladým nadějím, se kterými do budoucna počítáme. I proto jsme uvítali navázání...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 18.7.2009

    Cesta k novému složení realizačního týmu nebyla vůbec jednoduchá, a nakonec se ukázala jako jedna z nejsložitějších při vytváření nového týmu. Poté co se stávající trenér Baborák rozhodl věnovat novému projektu v Mladé Boleslavi, kde se mu povedlo navázat spolupráci s fotbalovým klubem, a my jsme respektovali...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 5.7.2009

    Bývalý vynikající hráč Eco Investmentu a člen širšího kádru reprezentace České republiky Petr Pleyer, byť měl v klubu uzavřenu smlouvu, prodloužil její platnost, stane se očekávanou posilou našeho klubu a nerozšíří tak řady těch, kteří se po rozpadu Eco Investmentu rozhodli změnit dres. Do slovenského profi týmu za velmi...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700