Články - sekce Změny v kádru


  • Bývalý hráč Eco Investmentu, Viktorie Žižkov, Benaga Zruč nad Sázavou, ale také sálovkářského několika násobného Mistra České republiky Chemcomexu Praha, reprezentant České republiky Aleš Štorc, se prozatím ujme trenérského žezla nad naším týmem.
      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 3.8.2010

    Dlouholetý futsalový funkcionář JUDr. Jaroslav Svoboda, předseda a nyní člen ORK ČMFS, který v historii našeho sportu prošel několika mužstvy jako například Viktoria Žižkov, nebo Eco Investment, působil od loňské sezóny v našem klubu, ve kterém pokračoval po zániku Eco Investmentu. Svojí činností přispěl k zisku 4. místa v nejvyšší...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 6.1.2010

    Fotbalový útočník Luděk Zelenka, který hostoval v Bohemians 1905, oblékne slávistický dres. Šestatřicetiletý fotbalový útočník Luděk Zelenka, který v minulém týdnu potvrdil své rozhodnutí opustit profesionální fotbal, ze scény vrcholového sportu...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Především vstřelené branky nám chybí v posledních utkáních a tak se vedení klubu rozhodlo porozhlédnout se po hráčích, kteří mají góly ve svém "popisu práce". A podařilo se získat střelce excelentního. Šestatřicetiletý fotbalový útočník Luděk Zelenka ukončil kariéru.

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Pětadvacetiletý fotbalista se zkušenostmi z Blšan, Teplic, Plzně nebo Bohemians 1905, v srdci však fanoušek Slavie, ale také "enfant terrible" Jaroslav Malý (1984) se stal naší novou posilou. Hráč proslulý svojí tvrdou a přesnou střelou má bohaté zkušenosti i s futsalem...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 3.12.2009

    Již dva roky pronásledují v současnosti "služebně" nejstaršího hráče našeho klubu Romana Macháčka potíže s kolenem. Po celou dobu zranění limituje Romanovi výkony, ale nikdy nedostoupilo do takové míry, aby byl nutný operativní zákrok, a léčba byla pouze konzervativní...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Především citelná absence Petra Olivy by snad mohla být již minulostí. Třísla na delší dobu vyřadila nejen jeho, ale i Michala Holečka, který podstoupil operativní zákrok. Oba hráči již začali s tréninkem a je jak doufáme jen otázkou krátkého času kdy se mohou...

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     

  • Ač se to zdá na první pohled nemožné, ke smutku futsalových fanoušků se zdá pravděpodobné, že se legenda a ikona českého futsalu Jaroslav Kamenický skutečně objevil na futsalové palubovce na vrcholové úrovni naposledy. Jeho všeobecně známé zdravotní problémy....

      Více »
    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 17.8.2009

    Futsalová média již s předstihem, avšak v tu dobu mylně informovala o tom, že reprezentant Jiří Novotný opustil náš klub, a stal se hráčem polského profesionálního týmu Nowa Katowice. Až v posledních dnech se tato skutečnost naplnila, avšak je nutné doplnit, že bývalý kapitán reprezentace do 21 let neodchází na přestup,...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 16.8.2009

    Petr Šnídl je zkušený hráč, který futsalově vyrůstal v Atlanticu Rakovník, ligu okusil v dresu Čechie Slaný, Benaga, ale největší úspěchy poté sklízel v dresu Eco Investmentu pod trenérským vedením Vlastimila Bartoška. Vzhledem k šíři našeho kádru nebyla jeho pozice v něm úplně jistá, a tak jsme se...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 16.8.2009

    Po převzetí kádru rozpadlého Eco Investmentu, dřívější Viktorie Žižkov, se do přípravy zapojilo nebývale velké množství hráčů i přes to, že jich několik odešlo, především do zahraničních klubů. Uplatnění jsme hledali hlavně mladým nadějím, se kterými do budoucna počítáme. I proto jsme uvítali navázání...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 18.7.2009

    Cesta k novému složení realizačního týmu nebyla vůbec jednoduchá, a nakonec se ukázala jako jedna z nejsložitějších při vytváření nového týmu. Poté co se stávající trenér Baborák rozhodl věnovat novému projektu v Mladé Boleslavi, kde se mu povedlo navázat spolupráci s fotbalovým klubem, a my jsme respektovali...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
  • Vloženo dne: 5.7.2009

    Bývalý vynikající hráč Eco Investmentu a člen širšího kádru reprezentace České republiky Petr Pleyer, byť měl v klubu uzavřenu smlouvu, prodloužil její platnost, stane se očekávanou posilou našeho klubu a nerozšíří tak řady těch, kteří se po rozpadu Eco Investmentu rozhodli změnit dres. Do slovenského profi týmu za velmi...   Více »

    Kategorie: Změny v kádru
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700