Vloženo dne: 14.9.2011

Bývalý hráč Eco Investmentu, Viktorie Žižkov, Benaga Zruč nad Sázavou, ale také sálovkářského několika násobného Mistra České republiky Chemcomexu Praha, reprezentant České republiky Aleš Štorc, se prozatím ujme trenérského žezla nad naším týmem. Martin Brychta opouští, doufáme že jen dočasně, trénérskou lavičku našeho týmu. Mohli bychom asi vymýšlet různé důvody, ale naprosto na rovinu říkáme, že se tak děje čistě z ekonomických důvodů. Ne že by Martin Brychta měl tak vysokou odměnu, to rozhodně ne, je však z Vysokého Mýta, a několikrát týdně dojíždět na tréninky a utkání je velmi nákladné. A pro nás je v současnosti platit cestovné nad naše ekonomické možnosti.


Situaci jistě napomohla i dohoda i vyrovnání veškerých závazků za sezónu loňskou, a tak budeme doufat, že se naše situace zlepší, a tento vynikající trenér, který s týmem udělal kus dobré práce se lavičku Slavie vrátí. Za jeho dosavadní práci ve Slavii Martinovi velmi děkujeme.


Aleš Štorc by měl v klubu působit především jako hráč, jeho kvalita na palubovce je neodiskutovatelná. Vzhledem k jeho zranění se však prozatím ujal trenérské role. Především o roli zápasového kouče však i nadále jednáme. Kandidáty jsou Jiří Baborák, nebo další bývalý reprezentant Daniel Rajnoch.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700