Vloženo dne: 9.4.2015

Management našeho klubu získal ještě před skončením letošního ročníku Chance Futsal Ligy výraznou posilu. Počínaje dnešním dnem se pozice Marketingového ředitele klubu ujal zkušený funkcionář Stanislav Horváth. Ve futsalových kruzích se do současnosti pohyboval především okolo reprezentačních týmů. V Kadani před nedávným kvalifikačním turnajem na Mistrovství Evropy zajistil pro reprezentaci soustředění na nejvyšší úrovni. V rámci našeho klubu se ujme především komunikace s partnery a pevně věříme, že rozšíří jejich řady. Samozřejmě se stává také členem výboru klubu, který řídí jeho činnost. Ke konkrétnímu rozdělení kompetencí a případných změn ve struktuře vedení bude vydána zpráva po skončení této sezóny.

Předseda klubu Daniel Kolman, byl velmi pozitivní: "S panem Horváthem jsme vedli rychlé a věcné jednání. Stávající sezóna sice ještě neskončila, ale nám funkcionářům již v tomto období dávno začala práce s přípravou té další. Proto jsem velmi potěšen, že mohu v klubu přivítat tohoto velmi schopného člověka, který Slavii výrazně pomůže s jejím ekonomickým a organizačním zajištěním. Pozitivně vnímám, že zatímco klub ještě hrál play-off končící sezóny, s čímž my stávající funkcionáři máme ještě hromadu práce, kolega Horváth již aktivně začíná sestavovat rozpočet na tu další. Jsem přesvědčen, že pro Slavii je uzavření spolupráce s panem Horváthem výrazným posunem."

Sám Stanislav Horváth řekl: "Mým cílem bylo pracovat na klubové úrovni v perspektivním a stabilním klubu. A tím Slavia rozhodně je. Proto jsem velmi rád, že se Slavií došlo k dohodě. Věřím, že budu novým impulsem, a klub se nám podaří společnými silami posunout v ligové tabulce výrazně směrem výše."

Stanislava tímto v klubu vřele vítáme a těšíme se na spolupráci.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700