Články - sekce Napsali o nás

  • Autor: Pražský Deník Vloženo dne: 20.3.2013

    Na předposlední kolo Chance Futsal ligy budou rádi vzpomínat v pražském Edenu. Futsalisté Slavie si v něm poradili v přímém souboji o setrvání v soutěži s plzeňským Indossem. S jídlem ale jak známo roste chuť, a tak chtějí Pražané v závěrečném souboji zaútočit na play-off. „Utkání rozhodla naše větší...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Tereza Karpíšková Vloženo dne: 18.3.2013

    Předposlední kolo Chance Futsal ligy přineslo překvapivou prohru Tanga Brno se SAT-ANEM Kladno, záchranu Slavie v první lize a tisící gól sezóny. Všech dvanáct prvoligových klubů v pátek nastoupilo k předposlednímu utkání základní části Chance Futsal ligy. Pouze pro osm týmů je však místo v blížícím...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Foto: Ladislav Nussbauer Vloženo dne: 18.2.2013

    Teplice se představily v Edenu s brankářem Zyryanovem, mladým a talentovaným Rusem. Kromě nemocného Kaliny chyběl Rus Pachomov, který přestoupil do KPRF Moskva, klubu své domovské vlasti, a také zraněný Rodrigo Taverna. Oslabenou sestavu oproti minulým utkáním posílil Michal Salák. Slavia si v první desetiminutovce vytvořila několik
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: www.tango-brno.cz Vloženo dne: 12.2.2013

    Tango i podruhé v sezóně porazilo Slavii s čistým kontem Vaška Kubíčka a i v kombinované sestavě zvítězilo 6:0. Stý ligový zápas odehrál kapitán Michal Belej, první v kariéře Ondřej Šidla. Domácímu týmu chyběli vykartovaný nejlepší střelec Michal Seidler, Gabriel Rick, který je se slovenskou reprezentací...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Pražský Deník Vloženo dne: 5.2.2013

    Pro tři důležité body dokráčeli v šestnáctém kole Chance Futsal ligy hráči pražské Slavie. I po výhře 8:2 nad Českou Lípou se ale nacházejí mezi mlýnskými kameny. Šest zápasů před koncem soutěže ztrácejí z deváté příčky jediný bod na účast v play off, dvoubodový náskok na sestupovou pozici...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Benago.cz Vloženo dne: 21.1.2013

    Futsalisté Benaga Zruč nad Sázavou poprvé v roce 2013 vyhráli. V pátečním 15. kole Chance futsal ligy porazili Slavii Praha 5:1. Do kádru Zruče se vrátil kapitán slovenské jednadvacítky Tomáš Drahovský. V dresu Slavie se zase představil dlouholetý hráč Benaga a velká ikona českého futsalu David Filinger.
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Pražský Deník Vloženo dne: 14.1.2013

    Takzvaný souboj o šest bodů sehráli červenobílí ve čtrnáctém kole Chance Futsal ligy. Po vydřené výhře nad Pardubicemi se jim už může lépe spát. Svému soupeři totiž unikli v sestupových vodách na čtyři body. Do konce soutěže ale zbývá osm kol. Třicátá šestá minuta běžela v pražském Edenu v nedělní...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Pražský Deník Vloženo dne: 5.1.2013

    Třinácté kolo Chance Futsal ligy je minulostí. To okořenilo pražské derby. Lépe řečeno mělo okořenit. V hale na Jižním Městě se totiž hrálo sotva průměrné utkání, ve kterém favorizovaní Bohemians přehráli Slavii o tři branky. Přesnější výraz by byl udolali, jelikož zelenobílí rozhodli o zisku tří bodů až v poslední...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: www.helasbrno.cz Vloženo dne: 12.12.2012

    Helas včera sehrál poslední zápas v kalendářním roce 2012 a z palubovky Slavie si odvezl tři body za výhru 6:4, která se ovšem nerodila lehce. Slavie doma ještě nezískala ani bod a Helas byl na tom podobně na venkovních palubovkách. Takže bylo jasné, že jedna sérii skončí.
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: skindoss.cz Vloženo dne: 2.12.2012

    V tradičním TV utkání jsme se utkali s hosty z Prahy. Oběma týmům se v posledních zápasech nedařilo. Plzeň obdržela 22 branek a Slavia 16 v pouhých dvou zápasech. Obě obrany se zlepšili, ale Indossu dobrý výkon body nepřinesl. Plzeň nikdy nedokázala Slavii porazit v první lize. Ta navíc přivezla novou posilu z Benaga, Davida Filingera.
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: fcbalticflora.cz Vloženo dne: 28.10.2012

    V 7. kole Chance futsal ligy porazila Balticflora Teplice pražskou Slavii 6:3 a vrátila jí tak letní vyřazení z domácího poháru. Slavia přijela na Stínadla už s novou posilou. Fillinger sice gól „sešívaných“ nedal, ale i tak naznačil, že pro svůj tým bude cenný. Tepličtí nastoupili s kompletním kádrem,
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Benago.cz Vloženo dne: 7.10.2012

    "Jsem spokojený, že jsme odehráli zápas s nulou, ale přál bych si více vstřelených branek – alespoň bychom mohli závěr odehrát více v klidu. Šancí jsme na to měli dost. Takhle jsme soupeře zbytečně drželi v naději na lepší výsledek. Přesto jsem nepochyboval, že zápas zvládneme za tři body. Chtěl bych svým hráčům...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: PrazskyDenik.cz - David Nejedlý Vloženo dne: 20.9.2012

    Už tento pátek pokračuje druhým kolem Chance futsal liga. Úřadující vicemistři, hráči Bohemians 1905, se představí od 20.45 na slávistické palubovce v Edenu. Sebou si klokani přivezou nejen tři body za výhru v prvním kole nad Teplicemi, ale i punc favorita. Ten ale jak známo derby nevyhrává? „Utkání s Teplicemi nebylo snadné. Sice jsme...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Pražský Deník Vloženo dne: 20.9.2012

    Po čtyřměsíční pauze se vrací do sportovních hal nejvyšší futsalová soutěž. V pátek 14. září od 20 hodin proti sobě stanou všechny prvoligové kluby. Společným výkopem tak dvanáct celků zahájí Chance Futsal ligu, na jejímž konci vyvstane nový mistr České republiky. Titul obhajuje Era-Pack Chrudim, metropoli bude...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: KladenskeListy.cz Vloženo dne: 16.9.2012

    První kolo Chance Futsal ligy zahájil kladenský SAT-AN ziskem bodu s pražskou Slavii po výsledku 0:0. „Hladový“ výsledek uhájili díky výbornému výkonu brankáře Konečného. Kladenští se představili sice s důslednou obranou, ovšem vpředu zahodili dvě tři vyložené šance. Výborný se dnes představil jako jejich...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 20.7.2012

    Pražská Slavia vstoupí do přípravy v polovině srpna, navíc s novou trenérskou dvojicí. A jak nám prozradil klubový šéf Daniel Kolman, na dočasném odchodu z týmu je reprezentant Petr Oliva. Kam ale na hostováním zamíří, zatím není jasné. O tom, že u pražské Slavie dojde ke změně na trenérském postu a této...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Novinky.cz Vloženo dne: 9.4.2012

    Cenu za prezentaci Univerzity Karlovy získali studenti 5. ročníku 3. lékařské fakulty Scott Keel a Peter Oliva. Studenti před dvěma lety založili charitativní organizaci „Běžet s těmi, kteří sami nemohou (Running with those, who can´t)“. Členové organizace ve spolupráci s 3. LF UK
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: iDnes.cz Vloženo dne: 5.4.2012

    Zatímco Pavel Řehák byl důrazný a pro každou obranu nepříjemný útočník, syn Josef gólům zabraňuje. Je brankářem slávistického dorostu. O víkendu ovšem tátu napodobil - dal kuriózní gól přímo z výkopu. Jeho kopací techniku možná dopilovalo působení v našich futsalových juniorských týmech...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: Jan Murárik - Kladenský Deník Vloženo dne: 23.3.2012

    Místo toho, aby sháněli drogy a toulali se po ulicích, vymýšlejí vtipné pokřiky a fandí sportu. Partička studentů kladenských škol se rozhodla povzbuzovat futsalisty SAT- ANu a dělají to nejlépe ze všech. V pátek kladenské hráče v Praze podpoří v boji o play off. K tomu vymysleli dokonce
      Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
  • Autor: www.benago.cz Vloženo dne: 18.3.2012

    Ve Zruči jsme v boji o play-off nezískali ani bod, a navíc pro poslední zápas ztratili kanonýra Holečka. Po brance Matějky jsme se ujali vedení 1:0, nechali jsme si však dát gól do šatny, a poločas tak skončil remízou. Ve druhém dějství se ujali vedení domácí, po gólu Rodka, vyrovnat dokázal Šafránek. Zruč začala hrát...   Více »
    Kategorie: Napsali o nás
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700