Autor: PrazskyDenik.cz - David Nejedlý   Vloženo dne: 20.9.2012

Už tento pátek pokračuje druhým kolem Chance futsal liga. Úřadující vicemistři, hráči Bohemians 1905, se představí od 20.45 na slávistické palubovce v Edenu. Sebou si klokani přivezou nejen tři body za výhru v prvním kole nad Teplicemi, ale i punc favorita. Ten ale jak známo derby nevyhrává? „Utkání s Teplicemi nebylo snadné. Sice jsme měli od začátku tlak, ten jsme ale dokázali brankově vyjádřit až v samotném závěru. Zaplaťpánbůh za vítězství," vrací se k úvodní výhře 4:1 kapitán zelenobílých Martin Dlouhý.

To slávisté vybojovali na Kladně pouze bod za bezbrankovou remízu.

„Šlo o vyrovnaný zápas, ve kterém nechtěl nikdo udělat chybu. Nebylo proto moc šancí. Remíze je spravedlivá a my ji bereme. Každý bod z venku se totiž počítá," líčí útočník sešívaných Miroslav Rott, který už hledí pouze k derby.

„Na to se všichni moc těšíme. Zodpovědně jsme se na něj připravovali celý týden, a tak věříme, že ho s pomocí našich skvělých fanoušků zvládneme. Musíme ale předvést zodpovědný výkon, podpořený týmovým duchem, bojovností a obětavostí v zadních řadách, kde nás Kladno příliš neprověřilo. S Bohemkou to bude jiné, dobře víme, že jde o velikého favorita," tvrdí mladý kanonýr.

„Roli favorita přijímáme," nebojí se odpovědnosti Dlouhý.

„Pozor ale na Slavii. Očekávám od ní precizní obranný výkon, hru na brejky. Mají pro ně vhodné typy mladých a dravých hráčů. Nebude lehké překonat jejich val," ví dobře velezkušený útočník klokanů.

I Rott má svůj zaručený recept.

„Chceme využít toho, že má Bohemka skoro nový tým, a tak ještě nemůže být sehraná," nabízí možnou cestu k výhře perspektivní hráč. Pak pozve do haly futsalové fanoušky.

„Derby je zárukou kvality. Všichni se mohou těšit na špičkový futsal, hraný ve skvělé atmosféře. Tipovat nebudu, věřím ale, že zvítězíme," myslí si slávista.

„To nepřipustíme, jsem přesvědčený, že vyhrajeme 4:3. V hledišti ale vidím vítězství spíše na straně červenobílých, třeba mě ale naši fanoušci překvapí," burcuje klokany Dlouhý.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700