Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 20.7.2012

Pražská Slavia vstoupí do přípravy v polovině srpna, navíc s novou trenérskou dvojicí. A jak nám prozradil klubový šéf Daniel Kolman, na dočasném odchodu z týmu je reprezentant Petr Oliva. Kam ale na hostováním zamíří, zatím není jasné. O tom, že u pražské Slavie dojde ke změně na trenérském postu a této úlohy se zhostí Martin Brychta, jsme vás již informovali. Dostává ale na lavičku i nového kolegu. "Bude úzce spolupracovat s asistentem Patrikem Mičkalem, který bude působit i u juniorských týmů," informoval náš klubový šéf Daniel Kolman. Na lavičce sešívaných se tak sejde zajímavá dvojice - hlavní trenér reprezentační U-19 Mičkal a s ním asistent U-21 Brychta. První ze zmíněných se v posledních týdnech přestěhoval ze severu Moravy do hlavního města a angažmá u ligového klubu mu dovolí pokračovat v trenérské kariéře na vrcholné úrovni.

"Přípravu začínáme v pondělí 13.8., trénovat se bude třikrát týdně v naší domácí hale," přibližuje Kolman program týmu pro letní období. "Zároveň absolvujeme několik přípravných utkání, včetně velmi těžkých soupeřů. Konkrétní termíny ještě upřesněny nejsou." Jedinou výjimkou, která má již pevné datum, je souboj s druholigovým Olympikem Mělník, který proběhne 10. září a pro Slavii bude generálkou před prvním ligovým kolem, které sehraje tým na Kladně. "I v příští sezóně bude pokračovat naše úspěšná spolupráce se špičkovým klubem sálového fotbalu Chemcomexem Praha," zní z vršovického klubu.

Jak bylo naznačeno v úvodu, pravděpodobně tým opustí reprezentant Petr Oliva. "Bude v letošní sezóně
hostovat v některém z nejlepších českých klubů, Chrudimi nebo Tangu Brno," potvrdil nám Daniel Kolman. "Kádr by jinak žádných zásadních změn doznat neměl, naopak v jednání je kvalitní posílení. Nic však zatím uzavřeno není," naznačuje Kolman možné změny v sestavě.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700