Autor: www.tango-brno.cz   Vloženo dne: 12.2.2013

Tango i podruhé v sezóně porazilo Slavii s čistým kontem Vaška Kubíčka a i v kombinované sestavě zvítězilo 6:0. Stý ligový zápas odehrál kapitán Michal Belej, první v kariéře Ondřej Šidla. Domácímu týmu chyběli vykartovaný nejlepší střelec Michal Seidler, Gabriel Rick, který je se slovenskou reprezentací ve Španělsku, pro zranění absentoval Michal Kovács a v kádru již není bývalý kapitán Pepa Havel. Kapitán Michal Belej sehrál svůj stý ligový zápas a mladíček Ondra Šidla nastoupil ke svému prvnímu utkání v kariéře.

Do zápasu vstoupilo Tango vysokým presinkem, v prvních dvou minutách musel Krajč likvidovat tři ostré střely, všechny vyrazil mimo tyče. Slavia spoléhala na kontry, ve čtvrté minutě měl tutovku Sop, ale sám pře Kubíčkem mířil podél gólmana mimo. Stejnou situaci měl k dispozici Brůna, ale mířil doprostřed. Po pěti minutách hry vystrašil halu Wojnar, který se protáhl přes dva hráče a trefil tyčku! Na trefené tyčky vyrovnal v sedmé minutě Svoboda, nebezpečnější byli ale hosté, Sopův nájezd likvidoval skluzem Záruba. Přesně v polovině poločasu zachytil Krajč míč a ve výskoku s ním vyběhl mimo šestku, po time-outu ale Tango signál sehrálo velmi špatně. První změna stavu přišla na straně Tanga, Honza Havel narýsoval krásnou kolmici na Radima Zárubu, který si dvakrát před Krajčem potáhl míč a poslal mičudu do prázdné branky - 1:0. Slavia ale byla stále nebezpečná, Filinger nejprve střeůlou z úhlu líznul tyčku, za pár vteřin byl jeho nástřel jen o kousek delší než Vojnar potřeboval. Mladíci Vejvoda a Wojnar dál zaměstnávali domácí obranu, k jejich škodě ve vyložených šancích netrefovali branku a když už ano, trefil Vandas z metru břevno! Slabvia v 17.minutě trefila další tyčku, ale to bylo u vlastní svatyně, když při rohu odvrátil Vejvoda míč do konstrukce. Nakonec se ale míč do sítěz a Krajčem dostal, Chadzidis z rohu krásně našel mezi všemi Buršíka a ten bodlem ze tří metrů propálil slávistického brankáře. Hosté minutu a půl před půlí oblékli Hrdinu do dresu brankáře a začali hrát v pěti v poli. Jenže se jim tento risk nevyplatil, Záruba vypíchl přihrávku a míč se dokutálel do opuštěné branky - 3:0. Hned po rozehrávce pak Tango zamotalo Slavii v jeho vápnu, ale nikdo nevystřelil a tak stav půle se již nezměnil.

Druhá půle začala tutovkou Sopa, Kubíček ale včas vyběhl a nohou pokus na zadní tyč zachytil. Tango napadalo Slavii po celé palubovce to ale mělo daleko větší šance, které ale nedokázalo proměnit - Filinger z tresťáku v prázdné brance trefil Zárubu, Sop nemířil mezi tyče. Pak hosté vyrobili obrovskou hrubici, dva domácí stáli sami před prázdnou brankou, Záruba ale Brůnovi spíš zavazel a Krajč se skluzem stihl vrátit. Utkání se začalo poněkud přiostřovat, domácí rychle vyrobili čtyři falu a žlutou kartu CVhadzidise, Slavia se po této akci dožadovala penalty. V tutovce se ve 31. minutě objevil kapitán Michal Belej, střelu Buršíka Krajč jen ztlumil, neposedný nesmysl se od Beleje půlmetr před prázdnou branlou ale odrazil nad branku. Míč v ní nakonec skončil v čase 31:51, kdy do dalšího nástřelu dal nohu Vojnar a nechtatelně poslal míč za záda vlastního brankáře - 4:0. Dva další góly do prázdné branky při power-play soupeře pečetily výsledek.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700