Články - sekce A tým

  • Autor: Foto: Stanislav Hladík Vloženo dne: 4.3.2013

    Náš kádr zaznamenal proti jednomu z nejlepších týmů Evropy několik ztrát, a tak příležitost ukázat se dostalo několik mladých hráčů z našeho úspěšného juniorského týmu. Filinger dostal v utkání s Teplicemi čtvrtou žlutou kartu, kapitán Matějka, Vandas a Antonín Hrdina se potýkají se zdravotními...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: Foto: Ladislav Nussbauer Vloženo dne: 19.2.2013

    Po výsledcích našich soupeřů v dolní polovině tabulky z posledních kol, jsme se před nedělní dohrávkou s Teplicemi ocitli na první sestupové příčce. Hráči si plně uvědomovali, že jedině výhra nás může výrazně posunout nejen k záchraně, ale i k play-off. Trenér Brychta vsadil poněkud netradičně na deset hráčů v poli, se snahou...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 12.2.2013

    Věděli jsme, že Tango Brno bude ve vzájemném utkání výrazně oslabeno. Bývalý reprezentant Havel byl vyřazen z kádru, Seidler v trestu, Kovács zraněn, a Rick s reprezentací Slovenska ve Španělsku. Přesto bylo jasné, že domácí zůstávají favoritem zápasu, neboť mají široký kádr výborných hráčů...   Více »
    Kategorie: A tým
     

  • Opět s luxusem v podobě Ivo Ulicha na lavičce nahrádníků jsme vstoupili do utkání s Českou Lípou, ve kterém jsme postrádali Martina Hrdinu, jenž byl vyloučen v předchozím zápase s Kladnem. Nic jiného než výhru, jsme si proti poslednímu týmu tabulky nepřipouštěli, byť bylo jasné, že jednoduché utkání nás nečeká. Pro...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: Foto: Ladislav Nussbauer Vloženo dne: 29.1.2013

    Dohrávka s Kladnem pro nás měla mimořádný význam v boji o záchranu. Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání, SAT-AN má mimořádně kvalitní tým, a jeho postavení v tabulce zdaleka neodpovídá tomu, čeho je mužstvo schopné. Jména jako Junek, Muller, Šnídl patří k tomu nejlepšímu co...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 29.1.2013

    V pondělní podvečer jsme sehráli přátelské utkání s kosovským týmem Feniks Drenas. Naše kombinované mužstvo v něm se zahraničním soupeřem remizovalo 2:2. Ve vyrovnaném souboji jsme se ujali vedení, soupeř však otočil na 1:2. My jsme vyrovnali až v závěrečné power-play.
      Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 21.1.2013

    Po výhře nad Pardubicemi jsme jeli na Benago v očekávání. Výkonem a nasazením jsme ale obrovsky zklamali, a umožnili domácím velmi snadno získat plný počet bodů. Zaslouženě. Soupeř i bez většího herního vypětí byl lepším týmem, my jsme se svojí statickou hrou plnou nepřesností a chyb nemohli na úspěch pomýšlet....   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: Foto: Jiří Růžička Vloženo dne: 15.1.2013

    Oba týmy již dlouho dopředu věděly, že právě toto vzájemné utkání může mít v konečném účtování velmi významnou roli. Hra především v prvním poločasu tomu odpovídala. Ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Přesto se nebezpečné situace před oběma brankáři vyskytovaly, i když futsal, který by bavil i diváka...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 14.1.2013

    Nedělní dohrávka 14. kola 1. ligy přinesla výhru pražské Slavie, která znamená, že její soupeř z Torfu Pardubice se na druhé sestupové pozici začíná propadat a na nesestupové pozice stále více ztrácí. Veledůležité utkání po vyrovnané první půli pro sebe nakonec získali sešívaní, kteří...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 8.1.2013

    Na palubovku Bohemians jsme zajížděli s velkým odhodláním. Dva dny před utkáním na klubové večeři, jsme si v týmu vyříkali plno důležitých věcí, a bylo potěšující, že všichni se chtějí v roce 2013 za Slavii porvat o záchranu v nejvyšší soutěži. Odhodlání bylo vidět i na čtvrtečním předzápasovém...   Více »
    Kategorie: A tým
     

  • Od posledního utkání roku 2012 na domácí palubovce jsme očekávali mnoho. Vítězství, posun v tabulce směrem ke klidnějším vodám, lepší diváckou návštěvu, než nás v letošní sezóně provází, větší pohodu v mužstvu, a jisté uklidnění před druhou polovinou soutěže. Nestalo se nic,...   Více »
    Kategorie: A tým
     

  • Po jednoznačné prohře doma s Vysokým Mýtem, jsme jeli do Plzně s jasným cíle bodovat. Pevně jsme věřili, že nás nebude svazovat nervozita z televizních kamer, a urveme důležité body. A to se po nervy drásajícím závěru podařilo. Na začátku jsme sice inkasovali laciný gól, avšak v závěru jsme
      Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 28.11.2012

    Zmar, a opět nepřesvedčivý výkon, před prázdnými tribunami. Nelze hledat žádné výmluvy a mluvit o neproměněných šancích, či o tom, že máme opět na marodce pět hráčů kádru. Naše hra nemá kvalitní parametry, provází ji zmar, a vlastní nevynucené chyby. Začátek nebyl úplně špatný, vytvořili...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 20.11.2012

    Z utkání s fenoménem českého futsalu jsme body určitě nečekali, cíle jsme měli skromnější, a to vstřelit Era-Packu po pěti zápasech konečně branku. Bohužel se nepodařilo, a náš gólový půst proti Chrudimi narostl po prohře 8:0 na hrozivých šest utkání. Šance na vstřelení branky jsme však tentokrát měli veliké....   Více »
    Kategorie: A tým
     

  • Již tradičně se každý rok střetáváme s Indossem Plzeň v televizním utkání. Zatímco dvě sezóny po sobě se vždy hrálo na naší palubovce v Edenu, tentokrát se před kamerami České televize, která bude utkání v přímém přenosu vysílat na sportovním kanálu ČT 4, představíme na ploše našeho soupeře....   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 11.11.2012

    Vážnost utkání byla od začátku daná, a naplno bodovat pokud chceme hrát v lize důstojnou roli, bylo povinností. A tým k tomu tak přistoupil. Po většinu zápasu jsme byli tím, kdo diktuje tempo hry, a naštěstí stříleli i branky do sítě našeho bývalého brankáře Ondřeje Knoblocha, který předvedl
      Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 1.11.2012

    Do Teplic jsme opět necestovali v kompletním složení. Pro zranění nadále chyběl Srkal a Wojnar, Míča dal přednost tréninku velkého fotbalu, v sestavě se však již objevila nová posila Filinger. Toho trenér zařadil do čtveřice ke zkušeným hráčům Hrdinovi s Matějkou, na hrotu dostal příležitost Vandas. Ve druhé čytřce se opět objevil vedle základní...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: tango-brno.cz Vloženo dne: 25.10.2012

    Náš kádr je od začátku sezóny doplněn především o velmi mladé hráče, kteří by se měli postupně zapracovávat do kádru A týmu. V něm je pouze úzké jádro zkušenějších hráčů, a pokud do něj zasáhnou zranění, je zle. I v současné "plné" sestavě máme problémy s konkurenceschopností...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Vloženo dne: 9.10.2012

    V utkání s Benagem jsme nebyli favoritem. Soupeř má velmi kvalitní tým, který ještě před naším vzájemným utkáním posílil náš hráč Michal Holeček, ovšem bez souhlasu našeho klubu. Vedení sice souhlasilo s přestupem, avšak logicky až po našem vzájemném utkání, což hráč ani...   Více »
    Kategorie: A tým
     
  • Autor: Foto: Petr Popovič Vloženo dne: 26.9.2012

    Do Pardubic jsme jeli s nadějí, že dobré výkony na Kladně a v derby konečně přetavíme ve tři body. Úmysl nám začala hatit nemoc klíčového hráče Martina Hrdiny již před utkáním, kterého v sestavě nahradil Kroh, a na hřiště se podíval ve své ligové premiéře i Fischer. Utkání začalo z obou stran až příliš...   Více »
    Kategorie: A tým
     
Strana: << předchozí   1.... 13 14 15 16 17 18 19 20 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700