Autor: Michal Pavlík Foto: Ivana Hošková   Vloženo dne: 14.3.2015

Futsalisté mistrovské Chrudimi zakončili základní část pohodovým vítězstvím nad Slavií Praha 5:0. I přes porážku se Pražané udrželi na osmém místě a zahrají si play off. Chrudim začala diktovat tempo hry už od první minuty, kdy se trefil Kilmer. Do konce první půle vedl ERA-PACK už 4:0. Z branek se radovali Alvarito, Rešetár a Chmelík. Ve druhém poločase už padla pouze jedna branka. V poslední minutě uzavřel skóre domácí kapitán Rešetár – 5:0.

Slavia podala poměrně statečný výkon, a po celé utkání mistrovské Chrudimi vzdorovala. Obrana pracovala velmi obětavě a také brankář Bartůněk se zaskvěl několika skvělými zákroky. Hosté se snažili i dopředu a několik situací před brankou Olinhy po brance volalo, vstřelit čestný úspěch se však nakonec nepodařilo.

Kapitánskou pásku si nasadil navrátilec do sestavy Filinger, neboť mužstvo zasáhla chřipka, a několik hráčů nemohlo do Chrudimi odcestovat z důvodu nemoci.

"Ostatní výsledky posledního kola dopadly tak, že jsme se nakonec probojovali do play-off, kde nás čeká vítěz základní části Teplice. Čtvrtfinálová série je výzva a možnost získat další zkušenosti v souboji s velmi kvalitním týmem, proto nejsme nijak zklamáni, ba naopak," hodnotil vývoj trenér Brychta a pokračoval: "Soupeř od nás nedostane nic zadarmo, i když favorit je jasný. Pro nás jsou však i tyto zápasy velmi cenné, budeme je brát jako test kvality pro skládání mužstva na příští sezónu."

FK ERA-PACK Chrudim – SK Slavia Praha 5:0 (4:0)

Branky a nahrávky: 1. Kilmer (Alvarito), 9. Alvarito (Slováček), 10. Rešetár (Felipe), 19. Chmelík, 40. Rešetár (Alvarito). Rozhodčí: M. Černý – Velebil. ŽK: R. Mareš, Alvarito – Filinger, Míča, Vejvoda. Diváci: 383.

ERA-PACK Chrudim: Olinha – M. Mareš, Koudelka, Rodrigo, R. Mareš, Alvarito, Felipe, Kilmer, Slováček, Rešetár, Chmelík, César Paulo. Trenér Jaroslav Bartušek.

Slavia Praha: Bartůněk (Roshan) – Matějka, Homola, Žampa, Filinger, Kosina, Souček, Míča, Bozděch, Vejvoda. Trenér Martin Brychta.

Foto: Ivana Hošková
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700