Autor: Foto: František Bílek   Vloženo dne: 29.11.2014

Po první půli to na výhru domácích v drtivém poměmru 7:1 příliš nevypadalo. Tepličtí vedli pouze o gól a i když měli utkání pod kontrolou, nejásali diváci nadšením. Hosté hrozili pouze z brejků, ty však nebyly příliš nebezpečné. Už ve druhé minutě se prosadil po secvičené kombinaci Sidnei, od té chvíle si ale Balticflora na slávistu Malinu nepřišla.

Právě Patrik Malina se premiérově postavil do branky od první minuty utkání, a práce měl po celý zápas více než dost. Naše naděje držel až do 5. minuty duhého poločasu, kdy se prosadil Žampa s Antonínem Hrdinou, a bylo vyrovnáno 1:1.

Vyrovnávací branka, jakoby domácí rozzuřila. Od tohoto momentu si Stínadla užívala brankostroj, který utichnul teprve po gólu gólmana Kaliny přes celé hřiště. Byla to už druhá Kalinova branka v nejvyšší soutěži.

Hráči Teplic, kteří trénují kařdý den a některý i dvoufázově, ukázali svojí kvalitu a zaslouženě vyhráli. Sportovně gratulujeme.

Utkání hodnotil kapitán domácích Zděněk Sláma: "Myslím si, že se hrálo hezké utkání. Ze začátku jsme se trápili a nemohli jsme dát druhý gól. Pak jsme si nechali jeden gól vstřelit po brejku, ale následně už to tam začalo padat. Hrálo se klidné utkání. Slavia se mi moc líbila. Snažila se hrát futsal,“ chválil kapitán teplických vlků Zdeněk Sláma.

Podle slávistického kouče Martina Brychty rozhodla třetí branka: „V prvním poločase se nám dařilo s domácími držet krok, byť jsme hned v úvodu inkasovali gól. Dokonce jsme dokázali na začátku druhé půle vyrovnat. Teplice však mají šikovného brankáře Jeronima, který se vysouval, a domácí často hráli power play. Pomohli si tak k dalšímu gólu na dva-jedna. Nakonec nás zlomil třetí inkasovaný gól po chybě našeho obránce. Pak jsme díky nekoncentrovanosti dostávali jeden gól za druhým.“

Balticflora Teplice - Slavia Praha 7:1 (1:0)
Branky: 2. Sidnei (Sláma), 27. Marcio (Sidnei), 29. Sidnei (Kovacs), 30. Kovács (Giva), 31. Holý (Salák), 34. Salák (Jeronimo), 39. Kalina. - 25. Hrdina (Žampa).
Rozhodčí: Lasch, Milner.
Diváci: 20
Balticflora: Jeronimo, Kalina - Salák, Sláma, Holý, Kovács, Giva, Sidnei, Marcino, Kiliján.
Slavia: Malina, Kučera - Matějka, Pospíšil, Homola, Novotný, Vejvoda, Žampa, Vandas, Brychta, Eisenreich, Hrdina.A.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700