Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 25.2.2024

Vítězové Juniorské ligy futsalu si v neděli užili fantastickou oslavu svého mistrovského titulu. Na pozvání fotbalové Slavie přinesli na Fortuna Areny fanouškům ukázat medaile a mistrovský pohár. Po rozhovoru na ploše pak o přestávce fotbalového zápasu Slavia - Pardubice prožili děkovačku před Tribunou Sever. "Hoši, děkujem!" vyslechli si od fanoušků na závěr.

Svěřenci trenéra Jana Homoly před zápasem ve fanzoně podepisovali své plakáty a fotili se s pohárem, zejména malí fanoušci Slavie si pak mohli vystřelit na jednoho ze dvou mistrovských gólmanů futsalovým míčem. Na tento pokus se dokonce stálo ve frontě.

"Byl to pro nás obrovský zážitek, na který nikde nezapomeneme. Až před zaplněnou Tribunou Sever jsme si naplno uvědomili, čeho jsme dosáhli a co to znamená vyhrát mistrovský titul pro Slavii. Děkujeme všem fanouškům na Tribuně Sever za neskutečný zážitek a všem fanouškům ve fanzoně za jejich zájem!" uvedl kapitán slávistické juniorky Filip Klaban.

"Rád bych za celý futsalový klub poděkoval za pozvání celé fotbalové Slavii, zejména pak Jakubu Splavcovi, Daně Brzobohaté a Xing Liuovi za spolupráci a profesionání komunikaci při přípravě celé akce," uvedl PR manažer futsalové Slavie Ondřej Zlámal.

Slavia U19 v rámci celé základní části prohrála jediné utkání a do Final Four postupovala z prvního místa. 11. února 2024 se pak stala mistrem České republiky, když ve finále Final Four porazila Interobal Plzeň 2:1.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700