Vloženo dne: 3.3.2021

Vedení klubu se rozhodlo pro změnu na pozici hlavního trenéra A týmu. David Filinger byl odvolán a ve Slavii končí. Jméno nového trenéra bude oznámeno ve čtvrtek. Trenér Filinger v klubu jako trenér působil od poloviny sezóny 2019/2020, kdy vystřídal trenéra Božoviče.

Davidovi je nutné velmi poděkovat za odvedenou práci v nelehké době. V klubu převládají pouze pozitivní dojmy, je nutné však konstatovat, že v poslední době měly výkony klubu klesající tendenci. Trenéra sužují zdravotní problémy, které budou pravděpodobně vyžadovat lékařský zákrok, a jeho výkon trenérské činnosti tak byl limitován. V součtu těchto skutečností se vedení klubu rozhodlo pro změnu. Zda to byl správný, či nesprávný krok, ukáže blízká budoucnost. V poslední době trenérovi komplikovala práci také zranění klíčových hráčů. 

Sportovní ředitel Tomáš Matějka k rozhodnutí uvedl: "Pro mě i prezidenta klubu bylo odvolání Davida komplikovaným krokem, vzhledem k přátelským vazbám, které s Davidem máme. Shodli jsme se ale, že změna je v tuto chvíli nutná. Chceme tým vrátit na vítěznou vlnu. David zaslouží velké poděkování, věřím, že se do klubu třeba zase v budoucnu vrátí."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700