Autor: www.benago.cz   Vloženo dne: 18.3.2012

Ve Zruči jsme v boji o play-off nezískali ani bod, a navíc pro poslední zápas ztratili kanonýra Holečka. Po brance Matějky jsme se ujali vedení 1:0, nechali jsme si však dát gól do šatny, a poločas tak skončil remízou. Ve druhém dějství se ujali vedení domácí, po gólu Rodka, vyrovnat dokázal Šafránek. Zruč začala hrát power-play, během které byl poněkud přísně vyloučen Holeček, a z následného trestného kopu dali domácí vítěznou branku, kterou ještě potvrdili další střelou do prázdné při naší hře bez brankáře.

Komentář z webu Benago.cz:
Zajímavý zápas předposledního kola Chance futsal ligy se hrál ve Zruči nad Sázavou. Tam dorazila Slavia, jenže tři hráči domácích neměli registrační ani občanský průkaz. Navíc chyběli nemocní Simitči s Amranim a vykartovaný Filinger. „Přijeli jsme do Zruče a neměli jsme registračky, které měl nemocný Ago Simitči doma. Museli jsme hrát na doklady, jenže Lištván, Rodek ani Dastych je u sebe neměli,“ vysvětlil situaci před začátkem zápasu trenér Benaga Beni Simitči.

Benago od úvodních minut nastoupilo v této sestavě. Klíma v bráně, Angellot, Hájek, Váňa, Brahimi a Mareš, co by náhradní brankář v poli. Výkony statečných hráčů Beni Simitči ocenil: „Do zápasu jsme šli proti plné Slavii se dvěma hráči ze základní sestavy. Patnáct minut jsme hráli 0:0. To je neuvěřitelné. Téměř jsme nestřídali. Navíc jsme si vytvořili pět tutovek. Kdyby měl Váňa více štěstí a lepší mušku, tak jim dal tři góly. I Martin Mareš měl tutovku. Nechápal jsem Slavii, když viděla v jakém jsme rozpoložení, že na nás nevlétla. Hrála stále zatažená.“ Od 15. minuty už byli Zručští kompletní, ale paradoxně když nastoupili Rodek s Lištvánem, tak inkasovali první branku zápasu. Jenže Rodek do přestávky vyrovnal, celkově dal hattrick a výrazně týmu pomohl. Slavie sice ještě vedla 2:1, ale po červené kartě z 30. minuty na Benago neměla. „Kdybychom hráli kompletní, tak jsme dali Slavii deset branek,“ zdůraznil trenér Benaga. Ve svých rukách má Zruč 7. místo po základní části. Musí vyhrát v Pardubicích. „Vítězství nám otevřelo cestu do play off a ukázalo vnitřní sílu mančaftu,“ říkal Simitči a dodal: „Děkujeme za pomoc skvělému publiku.“

Zruč n. S. – SK Slavia Praha 4:2 (1:1)
Branky a Nahrávky: 19. Rodek (Angellot), 28. Rodek (Lištván), 38. Rodek (Lištván), 39. Angellot (Klíma) – 16. Matějka (Šafránek), 30. Rott. Rozhodčí: Kyncl, Gasnárek. ČK: 0/1.
Zruč: Klíma – Brahimi, Váňa, Mareš, Hájek, Angellot, Lištván, Rodek, Dastych.
Slavia Praha: Krajč - Wojnar, Matějka, Holeček, Šafránek, Sop, Rott, Havrda, Fichtner, Štorc, Knobloch.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700