Vloženo dne: 24.11.2012

V neděli 25.11.2012 od 19:30 hodin nás ve Sportovní hale Slavia v Edenu čeká po delší době domácí utkání, tentokrát proti týmu Nejzbach Vysoké Mýto. Přestávku ligové soutěže během Mistrovství světa v Thajsku jsme vyplnili dohrávkou odloženého utkání s Démony Česká lípa, ve kterém jsme zvítězili 9:1, a slavili tak první výhru v sezóně. Již před tímto zápasem jsme sehráli utkání v Teplicích s místní Balticflorou, ve kterém jsme sice podlehli 6:3, avšak s příchodem Filingera se především naše ofenzívní činnost rapidně zlepšila, a dlouho jsme na severu Čech sahali proti favoritovi po bodech. Naše poslední výkony jsou tedy před nejbližším domácím utkáním velkým příslibem, a my pevně věříme, že lepší střeleckou potenci z poslední doby dokážeme přetavit v dobrý výsledek i proti Vysokému Mýtu.

Náš soupeř se drží v poklidném středu tabulky, body nasbíral především v domácích zápasech, které dokáže po boji vyhrávat. V posledních utkáních porazil v domácím prostředí Pardubice 2:1 a Českou Lípu 5:4. Také však Nejzbach dokázal prohrát na půdě Bohemians 6:0. Soupeř nás však lehký rozhodně nečeká. V brance září brankářská reprezentační legenda Libor Gerčák, o ofenzívu se starají další hvězdy nejvyšší futsalové soutěže jako Semerád, Novotný, Formánek, Vágner, nebo letošní posila z Pardubic Netolický. Přesto si na soupeře věříme, a doufáme v dobrý výsledek.

Pevně věříme, že na cestě za vítězstvím nás podpoří sešívaní fanoušci. Ti na nás v úvodu této sezóny poněkud zanevřeli, ale my doufáme, že si je dobrými výsledky získáme zpět. To se příliš nepovedlo v posledním domácím utkání, ve kterém jsme silnému Tangu podlehli 0:7. Zápas s Mýtem však bude jiný a my uděláme maximum pro dobrý výsledek!
Veškeré podpůrné akce, které byli vyhlášeny v rámci posledního utkání s Brnem, platí i tentokrát, pro utkání s Vysokým Mýtem. Mimo jiné se tedy v restauraci Paluba bude opět točit pivo za 20,--Kč.

Apelujeme na soudržnost fanoušků Slavie, a žádáme vás, přijďte nás podpořit v důležitém utkání podzimu, ve kterém budeme bojovat o posun do klidnějších vod v ligové tabulce!
Slavia Forever!

SK Slavia Praha - Nejzbach Vysoké Mýto
Sportovní hala Slavia - Eden, Vladivostocká 1450/10
Neděle 25.11.2012, 19:30 hodin
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700