Články - sekce Pohár SFČR

  • Vloženo dne: 30.4.2013

    Trochu netradičně jsme byli v novém soutěžním ročníku Poháru FAČR zařazeni již do základních kol krajské části této soutěže, a narazíme tak na týmy, hrající nižší futsalové třídy. Samozřejmě, že velký výkonnostní rozdíl se musí někde projevit, a tak se zrodila velmi vysoká výhra......   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Byť sezóna 2012/2013 ještě běží, a týmy budou bojovat v semifinále play-off Chance Futsal Ligy, pro nás po vyřazení s Era-Packem Chrudim již skončila. Ale hned v pondělí 29.4 pro nás začíná sezóna nová. V Poháru FAČR se rozbíhají základní kola krajských částí, a nás čeká ve čtvrtfinále...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Vloženo dne: 6.12.2012

    Před semifinále Poháru FAČR nám los soutěže nepřál, neboť jsme dostali nejtěžšího možného soupeře, a ještě na jeho půdě - Era Pack Chrudim. Navíc naše problémy se zraněními trvají, a tak dostali příležitost především mladí hráči, aby jsme se pokusili před dalším velmi důležitým domácím...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Postup do semifinále Poháru FAČR je jistě úspěchem, ovšem rodil se ve velkých bolestech, a s výkonem rozhodně být spokojeni nemůžeme. Sice se říká, že historie se neptá jak bylo vítězství dosaženo, pro nás by však naše výkony z poslední doby měly být velkým varováním. Tým FA.ZOLE Česká Lípa...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • V pátek nás čeká ligové utkání s Benagem Zruč nad Sázavou, a poté ve středu 10.10.2012 utkání čtvrtfinále Poháru FAČR, proti mužstvu FA Zole Česká Lípa, které je účastníkem 2. ligy Západ. Hned poté v sobotu jsme měli odehrát ligové utkání proti druhému českolipskému týmu Démoni...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Vloženo dne: 20.9.2012

    Komise futsalu rozlosovala čtvrtfinále Poháru FAČR. O již třetí semifinále této soutěže budeme bojovat v České Lípě, kde se střetneme s místním týmem Fa-Zole Česká Lípa. Tým hraje 2. ligu, a rozhodně nebude lehkým soupeřem. Termín utkání není prozatím znám. Další dvojice tvoří Olympik Mělník...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 20.9.2012

    V úterý se dohrávala dvě poslední utkání osmifinále Poháru FAČR a zatímco Chrudim uspěla, Vysoké Mýto překvapivě ztroskotalo na dnes už divizním Frýdku-Místku. Známe tak osmičku nejlepších celků této soutěže, kde se kromě celků z nejvyšší soutěže představí také dva účastníci 2....   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: www.fcbalticflora.cz Vloženo dne: 10.9.2012

    Balticflora hrála v pondělí večer na Stínadlech osmifinále poháru FAČR s pražskou Slavií. Přestože v jeho průběhu vedla už o dvě branky, dramatickou koncovku nezvládla a se soutěží se po porážce 3:4 loučí. V první půli viděli diváci jen jeden gól. V 15. minutě ho dal mladičký Pachomov. Teplice hrály dobře, nedělaly v obraně chyby, spolehlivě...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Ve středu bylo v pražském sídle FAČR vylosováno složení osmifinálových dvojic pohárové soutěže. Tato utkání je nutné odehrát do soboty 15. září 2012. Naše mužstvo, jak už jsme informovali, sehraje své pohárové utkání na půdě Balticflory Teplice. Termín v současnosti řešíme, jisté je že...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Vloženo dne: 2.8.2012

    Po vítězství v Pražské části Poháru FAČR budeme hrát osmifinále celostátní části této soutěže. Los rozhodl o tom, že naším soupeřem bude ligová Balticflora Tepilce. Hrát se bude na půdě soupeře.
      Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Finále pražské části Poháru FAČR jsme zvládli, a porazili KMK Břewnow Boys 7:1 (2:1). Postoupili jsme tak do osmifinále celostátní části. V losovacím osudí se ocitne všech čtrnáct krajských vítězů, které doplní loňští finalisté, tedy Era-Pack Chrudim a Bohemians 1905. Osmifinále bychom měli hrát již v...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Po těsné výhře nad týmem Holota Líná, se ve finále krajské části Poháru FAČR, střetneme s mužstvem KMK Břewnow Boys, dalším zástupcem nižších pražských soutěží. Utkání se uskuteční ve sportovní hale Slavia v Edenu. Zveme všechny fanoušky, vstupné bude zdarma. Vítěz utkání...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • V semifinále Pražské části Poháru FAČR, jsme až po velikém boji porazili mužstvo Holota Líná 3:2 (1:1), a postoupili jsme do finále Krajské části soutěže, kde se střetneme s vítězem duelu KMK Břewnow Boys – FT PedF Praha. Naše mužstvo se sešlo po téměř třech měsících poprvé, navíc v kombinované sestavě, a na hře...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Zda budou hráči kteří proti nám nastoupí líní nevíme, ale spíš určitě ne. HOLOTA LÍNÁ je ne příliš futsal propagující název soupeře, který nás čeká v semifinále pražské části Poháru FAČR. Ve finále této části soutěže jsme se několik let za sebou tradičně střetávali...   Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     

  • Po dramatickém předzápasovém menu v podobě souboje fanoušků, došlo s mírnám spožděním k boji ve finále pražské části Poháru FAČR. Na obou stranách bylo vidět, že po změnách ke kterým došlo v kádrech obou mužstev ještě není vše tak jak má být. Fanoušci tak mohli vidět
      Více »
    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 1.9.2011

    Očekávané finále pražské části Poháru FAČR, které rozhodne o postupujícím do osmifinále celostátní části soutěže, mezi naším týmem SK Slavia Praha a Bohemians 1905, se uskuteční ve středu 7. září 2011 od 19:30 hodin v hale Prahy 11, na Jižním městě, kde mají Bohemians 1905 svůj domovský stánek....   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 16.6.2011

    Ve velmi uvolněné atmosféře se sešlo mužstvo k pohárovému semifinále pražské části vyřazovací soutěže Poháru ČMFS, kterou dokázalo přenést i na palubovku a hladce zvítězit před prázdnými tribunami sportovní haly Slavia nad FT PedF Praha 13:0. Ve finále Prahy, se tak jako před rokem, střetneme v Poháru ČMFS s Bohemians 1905. Termín...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 15.6.2011

    Soupeřem nám bude mužstvo z nižších soutěží FT PedF Praha. V pražském Krajském přeboru však hraje mnoho týmů a hráčů, kteří mají velké zkušenosti s vysokými fotbalovými soutěžemi, a nečeká nás tak lehký soupeř. Vítěz utkání se ve finále pražské části Poháru ČMFS střetne s Bohemians...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 3.8.2009

    Začínáme zaplňovat rubriku Galerie, kde najdete fotografie z našich utkání. Vedle dokumetace prvního historického utkání s Balticflorou Teplice si můžete nyní nově prohlédnout i fotografie Pavla Lišky z pražské části finále Poháru ČMFS s Benagem Zruč nd Sázavou, ve kterém jsme v prodloužení podlehli 3:4, včetně obrázků...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 31.7.2009

    Ve finále pražské části poháru ČMFS jsme Benagu Zruč nad Sázavou po vyrovnaném průběhu nakonec podlehli 3:4 v prodloužení, když vítěznou branku soupeře zaznamenal bývalý hráč fotbalové Slavie Tomáš Pešír po přihrávce Filingera. V utkání jsme již prohrávali 0:2, tento stav jsme snížili do poločasu po brance...   Více »

    Kategorie: Pohár SFČR
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700