Autor: Fotbal.cz   Vloženo dne: 29.5.2013

Komise futsalu FAČR vyhlašuje výběrové řízení na pořadatelství turnaje Final Four Poháru FAČR ve futsalu v ročníku 2012/13. Finále bude dle rozhodnutí Komise futsalu poprvé v historii soutěže sehráno formou turnaje nejlepších 4 týmů, a to v průběhu jednoho víkendu (pátek-sobota, resp. sobota-neděle) v prosinci 2013. Přesný termín bude stanoven měsíc až dva předem na základě požadavků České televize, která bude s největší pravděpodobností opět přenášet finále přímým přenosem. Z důvodu tvorby programové skladby není možné termín utkání předem upřesnit.

Součástí akce bude rovněž exhibiční utkání výběrů hráčů 2.lig futsalu „západ“ vs. „východ“, utkání futsalových internacionálů ČR a následně Galavečer futsalu, na kterém budou vyhlášeny futsalové ankety za rok 2013.

Podmínkou výběrového řízení je garance komplexního uspořádání všech tří akcí v rámci jednoho města / regionu v daném termínu za výše uvedených podmínek. Vzhledem k náročnosti akce je nutné počítat s dostatečnou ubytovací kapacitou (zajištění možnosti ubytování na vlastní náklady zájemců) a sálu pro cca 150 osob na uspořádání Galavečera.

Pořadatelem utkání může být libovolný subjekt struktury Svazu futsalu ČR (klub, řídící komise) a to bez ohledu na to, zda je účastníkem finále či nikoliv. Místem konání může být kterákoliv ze sportovních hal splňující kritéria pro TV přenosy z utkání futsalu.

Pro zajištění přímého TV přenosu pořadatel musí zajistit podmínky pro instalaci mobilního povrchu futsalu (KF hradí náklady na transport, montáž a demontáž povrchu, navíc dotuje náklady na celodenní pronájem haly a zajištění vysokozdvižného vozíku částkou 10.000 Kč). Pořadatel hradí veškeré náklady na pořadatelskou službu.

V přihlášce je třeba uvést veškeré technické podmínky organizačního zabezpečení turnaje (parametry sportovní haly, počet šaten, funkčnost ozvučení, aj.), případně i možnosti další finanční podpory, propagace apod. Otázky podílu na marketingu, možnosti využití TV reklamy, celkového rozpočtu včetně výtěžku ze vstupného je možné řešit i osobně na sekretariátu KF (233029118).

Přihlášky k výběrovému řízení je nutné zasílat mailem na adresu sekretariátu KF (prusa@fotbal.cz) do 12.6.2013. Výsledek výběrového řízení bude oznámen do 30.6.2013.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700