Vloženo dne: 16.10.2013

Ve středu se hrála trojice utkání osmifinále Poháru FAČR a dočkali jsme se jednoho překvapení. Prvoligový Indoss Plzeň se nedokázal účinně postavit druholigovému nováčkovi Combixu Ústí nad Labem a prohrál s ním 5:1. Výhra ERA-PACKu Chrudim na palubovce Helasu se očekávala a východočeský celek si po ligové prohře v Teplicích alespoň trochu spravil náladu. Větší drama se odehrávalo v duelu dvou druholigových celků. Nakonec se radoval zástupce "východní" skupiny soutěže Gamaspol Jeseník, který zdolal Bocu Chotěboř 3:2. V úvodu zmíněné překvapení vypadá na pěknou "nakládačku", ale nebylo tomu tak. Utkání mělo ještě 3 minuty před koncem skóre 2:1, pak ale domácí třikrát skórovali při nevydařené power-play Indossu.

Protože již minulý týden bylo vylosováno čtvrtfinále pohárové soutěže, pomalu se nám začínají rýsovat čtyři dvojice, které budou mít větší motivaci, než v předchozích letech. Celky úspěšné v jednokolově hraném čtvrtfinále totiž postoupí do Final four, které se bude konat v prosinci v Kadani.

Našemu mužstvu přisoudil los nejvzdálenějšího možného soupeře, účastníka 2. ligy Východ, Gamaspol Jeseník, který v osmifinále vyřadil Chotěboř. Pro čtvrtfinále je vyhrazen jednotný termín v úterý a středu 14. a 15. listopadu. Vzhledem ke značné vzdálenosti, kterou budeme cestovat, se určitě budeme snažit se soupeřem, který utkání bude pořádat, dohodnout na pro nás přijatelném víkendovém termínu, případně o řešení požádáme KF Svazu futsalu.

Úterní výsledky osmifinále Poháru FAČR

Combix Ústí n/L. - Indoss Plzeň 5:1
Gamaspol Jeseník - Boca Chotěboř 3:2
Helas Brno - ERA-PACK Chrudim 1:6

Dohrávka osmifinále Poháru FAČR

úterý 22.10.2013
20:00 United Frýdek Místek - Salamandr Hradec Králové

Los čtvrtfinále Poháru FAČR

Gamaspol Jeseník - Slavia Praha
Benago Praha - United Frýdek Místek / Salamandr Hradec Králové
Combix Ústí n/L - ERA-PACK Chrudim
Démoni Česká Lípa - Nejzbach Vysoké Mýto
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700