Články - sekce Klub

  • Vloženo dne: 11.11.2011

    Následujících 14 dni bude opravdu náročných, neboť sehrajeme čtyři velmi těžká utkání. Již v úterý nás čeká na Jižním městě derby s Bohemians 1905, před kamerami ČT 4 Sport. Následuje čtvrteční domácí zápas s Tangem Brno, a znovu v úterý se představíme v Liberci proti
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 11.11.2011

    V utkání s Balticflorou byli na začátku druhého poločasu vyloučeni Mamiyev s Míčou. Škoda, že náš horkokrevný mladík, a reprezentant do 21 let, Ondřej Míča neudržel nervy na uzdě poté co jej Mamiyev úderem napadl, zbytečně oplácel. Mohli jsme hrát přesilovku, a třeba
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 28.10.2011

    Povzbuzeni středeční výhrou nad Plzní dnes cestujeme na náš nejdelší "výlet". Od 20:00 hodin nás čeká utkání s Deltou Real Šumperk. Soupeř prozatím nebodoval, a tak nás jistě čeká velmi těžké utkání. Mužstvo cestuje bez Uhlíře, který se ještě plně nezotavil po podražení v utkání...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 19.10.2011

    Ve středu 26.10.2011 se od 18:00 hodin ve Sportovní hale Slavia – EDEN (Praha 10, Vladivostocká 1460) odehraje v pořadí již čtvrtá prvoligová bitva letošního ročníku CHANCE FUTSAL LIGY našeho klubu, SK Slavia Praha. Soupeřem bude jeden z vedoucích týmů ligového pořadí INDOSS PLZEŇ.
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Po dvou prohrách v domácím prostředí s Nejzbachem Vysoké Mýto 1:6 a Torfem Pardubice 1:4 jedeme v letošní sezóně poprvé na půdu soupeře. A hned to bude přetěžká zkouška. Hostit nás bude nejtěžší možný soupeř, Era-Pack Chrudim. Ten má za sebou úspěšnou misi v UEFA Futsal Cupu.
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 20.9.2011

    Časem výkopů našich domácích utkání bude především nedělní podvečer, po případném fotbalovém utkání Slavie, proti Torfu Pardubice se však představíme znovu v domácím prostředí tento pátek, 23.9.2011, od 20:00 hodin, ve sportovní hale Slavie v Edenu.
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Dnes nás čeká první ligové kolo nového ročníku Chance Futsal ligy, ve kterém se střetneme s Nejzbachem Vysoké Mýto. Hráči se představí v nových dresech, na kterém již nebude logo firmy Umbro, ale italského výrobce Royal. Kompletní nové vybavení nám dodala firma JS Agency.
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Zítra ve 20:00 hodin se poprvé v tomto ročníku představíme v nejvyšší futsalové soutěži, a hned to bude domácí palubovce ve sportovní hale Slavia v Edenu. Hostem bude tradiční soupeř Nejzbach Vysoké Mýto, na který se však trochu zlobíme, pro neochotu vyjít nám vstříc
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 31.8.2011

    V úterý 6. září 2011 začne pro náš klub nová futsalová sezóna. Jako obhájce prvenství v nejvyšší pražské soutěži, čtvrté nejvyšší futsalové soutěži - Pražském přeboru, vstoupí do hry náš rezervní tým. Jeho kostru budou tvořit tak jako v minulosti především mladí...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 14.7.2011

    Po mnoha měsících jednání a spekulací je nyní jedno jasné. Futsalová Slavia především díky velké pomoci fanoušků bude pokračovat v nejvyšší futsalové soutěži. Během jara byla situace jako na houpačce. Chvíli se zdálo, že bude muset skončit, chvíli naopak že vstoupí...

      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 20.6.2011

    Přihlášku k licenčnímu řízení podal v minulém týdnu přes všechny ekonomické problémy i náš klub SK Slavia Praha. Licenční komise prostudovala všechny předložené materiály, a rozhodla se udělení licence pro nadcházející ročník nejvyšší futsalové soutěže našemu...

      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Nechceme nic zakřiknout, ale události posledních dní přinesly do klubu snad pozitivnější vítr. Zájem podnikatelských subjektů o spolupráci s futsalovou Slavií roste, což může znamenat naplnění našeho snu o záchraně klubu, a jeho ekonomické stabilitě pro nadcházející období. Ještě před několika dny jsme naprosto seriózně...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 6.6.2011

    Úvodem především děkuji všem, kteří projevili zájem o slávistický futsal, dění kolem něj, a snaží se pomoci s jeho záchranou. Přede všemi smekám kloubouk. Je začátek června. Co nás tedy čeká dále? Dle pokynů řídícího orgánu futsalových soutěží, tedy Komise futsalu Českomoravského fotbalového...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Slaviafutsal.cz Vloženo dne: 26.5.2011

    Slavistickenoviny.cz - Říkáme, že jako slávisté držíme spolu, nyní nastal čas to dokázat! Futsalová Slavie je blízko krachu a v době nouze se obrací na svou poslední možnost záchrany - na své fanoušky. Její osud máme v rukou právě my! Prostřednictvím transparentní sbírky,

      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 17.5.2011

    Článek, kterým jsme chtěli přepsat slávistickou historii co do spolupráce klubu a fanoušků, si přečetlo již přes 3 300 slávistů. Byl jsem příjemně překvapen a slávistické srdíčko zaplesalo nadějí. O to smutnější bylo zjištění, když jsem do konce minulého týdne mohl odpovědět dvaceti slávistům,

      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 9.5.2011

    Nejen díky dění ve fotbalové Slavii dospěla situace v té futsalové do kritického bodu. Proto jsme se toutou cestou rozhodli požádat o pomoc vás, fanoušky SK Slavia Praha. Pomozte nám zachránit futsalovou Slavii, která se nyní nachází v kritické situaci a potřebuje vaši podporu! Mnohokrát jsme se zdravili na tribuně sportovní haly...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 6.5.2011

    Dlouhé měsíce s obavami sledujeme dění okolo fotbalové Slavie. Její osud nám není lhostejný z pohledu fanoušků tohoto klubu, se kterým jsme prožili na tribuně horší, ale i krásná období, a navždy jej budeme mít v srdci. Zároveň však také tento vývoj sledujeme z pohledu našeho futsalového klubu, futsalové...   Více »

    Kategorie: Klub
     

  • Panu Michailu Grinjevičovi, který se dnes jmenuje Michal Žák, patří jistě velké uznání za organizování velkolepého turnaje Greenball Cup, i za to, že dokázal sehnat nemalé finanční prostředky, a téměř přes noc v Teplicích vybudovat kvalitní tým s vynikajícími zahraničními hráči, kteří dokázali zle potrápit...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Daniel Kolman Vloženo dne: 20.4.2010

    Místopředseda Komise futsalu, vedoucí reprezentačního týmu, člen vedení mužstva Bohemians 1905, šéfredaktor webové stránky eFutsal a muž mnoha dalších funkcí Radoslav Klier zveřejnil na webových stránkách eFutsal článek o údajném prohřešku našeho brankáře Ondřeje Knoblocha po nedělním utkání...   Více »

    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 4.1.2010

    V sobotu od 19:30 hodin nás čeká první letošní utkání, nový rok začínáme na půdě Torfu Pardubice. Ten v zimním období nehraje svá domácí utkání v pardubické nafukovací hale, ale v azylu sportovní haly v Heřmanově Městci nedaleko Pradubic, kde ale dlouhá léta působil...

      Více »
    Kategorie: Klub
     
Strana: << předchozí   1.... 14 15 16 17 18 19 20 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700