Vloženo dne: 15.2.2013

V našem tradičním zimním času výkopů domácích utkání, tedy v neděli 17.2.2013 od 19:30 hodin se ve sportovní hale Slavia střetneme s Balticflorou Teplice. Mužstvo nemá dlouhou historii, ale dokázalo výrazně zamíchat rozložením sil v české nejvyšší futsalové soutěži. Vždy se jednalo o mnohonárodnostní "cizineckou legii", v dresu Balticflory patřili a patří k tahounům především hráči bývalého sovětského bloku, jižní ameriky a jižní Evropy, také však v dresu severočechů "řádil" hráč německé národnosti. V současnosti se poměr cizinců v dresu Balticflory snižuje, před pár dny prezident klubu Žák například propustil rovnou tři brazilské hráče. Přesto jsou Teplice stále silným mužstvem, se kterým se musí počítat. A pro náš tým je velkou výzvou soupeře porazit!

Naše záchranářská matematika nám velí nic nepodcenit, a pustit se do severočeského soupeře s maximální vervou, tak jako se naši hráči "zakousli" do Tanga Brno, byť nám utkání nakonec výsledkově nevyšlo, a ještě něco přidat, samozřejmě mimo vstřelených gólů. Z mužstva je cítit velké odhodlání, přesvědčilo se, že může hrát i s těmi nejsilnějšími, a my věříme, že na konci utkání budeme slavit vítězství a zisk důležitých tří bodů.

V tom nám doufáme pomohou fanoušci, kteří nás přijdou konečně podpořit! V naší sestavě se opět objeví i Ivo Ulich!
Děkujeme za vaši podporu, a že nedopustíte, abychom se v hale Slavie cítili jako hosté, tak jako tomu bylo v utkání s Kladnem.

Pozvánku na Facebooku naleznete zde !

SK Slavia Praha - Balticflora Teplice
Sportovní hala Slavia
Neděle 17.2.2013, 19:30 hodin
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700