Články - sekce Junioři


  • Před juniorským týmem U18 nyní stojí vyvrcholení sezóny v podobě finálové části Final Four a boje o titul Mistra České republiky, realizační týmy však již nyní začínají skládat a připravovat týmy pro nadcházející ročník 2013/2014. V kategorii U18 máme i pro příští sezónu...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Jaroslav Pytloun Vloženo dne: 28.1.2013

    Včera po uzavření posledního kola 1.ligy juniorů skončilo naše nově budované mužstvo U-16, kde většina hráčů má dobrou perspektivu do budoucna a část hráčů bude přecházet na podzim i do U-18, v tabulce Západní osmičlenné skupiny na slušném pátém místě se čtvrtou nejlepší defenzivou a pátou nejlepší...   Více »
    Kategorie: Junioři
     

  • Již před posledním turnajem měla naše U18 postup do závěrečného finálového turnaje, který bude soubojem o titul Mistra České republiky jistý, a zdálo se, že se tak stane z druhé postupové pozice. Včerejší dvě remízy doposud vedoucího Kladna nám však před dnešními dvěma posledními zápasy otevřely možnost,...   Více »
    Kategorie: Junioři
     

  • Komise futsalu FAČR rozhodla na základě výběrového řízení na pořadatelství finálového turnaje 1.juniorské ligy futsalu U-16 a U-18 pro ročník 2012/13 o přidělení pořadatelství Krajské komisi Zlín, která uspořádá "Final four" v sobotu 16.2.2013 ve sportovní hale v Otrokovicích. Komise futsalu vyhodnotila všechny...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 15.1.2013

    Skvělé! Skvělé! Skvělé! Po loňské premiérové, a hned stříbrné účasti ve Final Four juniorských soutěží, naše mužstvo opět postupuje do finálové části nejvyšší juniorské soutěže, a bude bojovat o titul Mistra České republiky, tentokrát v kategorii U-18. Stalo se tak vzhledem k ostatním výsledkům...   Více »
    Kategorie: Junioři
     

  • Naše předposlední představení na domácí palubovce v pražském Edenu v rámci nejvyšších juniorských soutěží nám výsledkově příliš nevyšlo. U nově vytvořené U16 se postup nečekal, ve starší kategorii jsme si však cestu za postupem poněkud zkomplikovali. Především ztráta bodů s Českou Lípou...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 17.12.2012

    V prvním domácím turnaji hraném ve sportovní hale Slavia nás čekali v obou kategoriích tři soutěžní utkání, tedy velmi náročný program. U18 nakonec získala vynikajících devět bodů, i když se ve všech třech zápasech na výhru velmi nadřela, a vítězství se nerodila snadno. V mladší kategorii
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 11.12.2012

    Druhým turnajem pokračovala juniorská liga. Opět jsme nehráli v domácím prostředí, ale tentokrát se naše týmy do 16 a 18 let představili na plzeňské palubovce. Zatímco U16 potvrdila, že se teprve hledá a skládá dohromady, z hráčů ročníku 1997, tedy o rok mladších než nám regule umožňují
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 24.11.2012

    Svým prvním turnajem byla o tomto víkendu zahájena nejvyšší juniorská soutěž v kategoriích U-16 a U-18. Nově tvořící se tým do 16 let ve své premiéře po boji poměrně nešťastně podlehl ve své kategorii Olympiku Mělník. Ve druhém utkání si však již jak se říká spravil chuť a deklasoval Českou ...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Vloženo dne: 15.11.2012

    Již za čtrnáct dní v sobotu 24.11.2012 vstoupí do bojů o mistrovské tituly i juniorské týmy. Začne totiž nejvyšší futsalová soutěž v kategoriích U-16 a U-18. Mladší tým našeho klubu obhajuje titul Vicemistrů České republiky. Nejlepší hráči tohoto úspěšného mužstva, především Vandas,Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Vloženo dne: 12.10.2012

    Do nejvyšší juniorské futsalové sezóny vstoupíme sice až 24.11.2012 v České Lípě, příprava našich mužstev U-18 a U-16, které obhajuje titul Vicemistr České republiky, je v plném proudu. Hráči tvořící základ našich týmů jsou v plné zápasové zátěži v rámci Pražského přeboru...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 1.10.2012

    V páteční svátek 28.9.2012 se sešli opět po roce mládežníci do 18-ti let k úspěšnému a známému turnaji Indoss Cup, jehož startovní pole jako obvykle rozšířila i reprezentace do 19 let. Ta nakonec celý turnaj vyhrála, byť měla stejně bodů, jako druhé Tango Brno a třetí ERA-PACK Chrudim. V dresu reprezentace se představili někteří...   Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Vloženo dne: 30.3.2012

    Vážení sportovní přátelé. Po mnoha letech úsilí se letos poprvé podařil historický úspěch, a naše mužstvo v juniorské kategorii U-16 se nejen zúčastnilo finálového turnaje Final Four, ale bylo také velmi úspěšné a získalo stříbrnou medaili a titul Vicemistr České republiky.
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Vloženo dne: 25.2.2012

    Skvělé! Skvělé! Skvělé! Ve sportovní hale v Chomutově proběhl finálový turnaj Final Four juniorských soutěží. V kategorii do 16 let se představilo i naše mužstvo a nakonec získalo stříbrné medaile a stalo se Vicemistrem České republiky. Gratulujeme k tomuto fantastickému úspěchu hráčům,
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 22.2.2012

    Web eFutsal.cz přinesl před sobotním vyvrcholením několik novinek, které se týkají především starší kategorie do 18 let. Naše mužstvo U-16, které bude bojovat o titul v mladší kategorii žádné posily nehlásí, o úspěch pojedou bojovat hráči, kteří prošli celou soutěží. Pro úspěch všakVíce »
    Kategorie: Junioři
     

  • Jak už bylo mnohokrát napsáno, skončila pro nás velmi radostně základní část juniorských soutěží, neboť poprvé v historii postoupilo naše mužstvo do Final Four, tedy finálové části soutěže, a bude hrát o titul Mistra České republiky, v kategorii U-16. Že nejsme úpně bez šancí
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 14.2.2012

    V juniorských soutěžích kategorií U-16 a U-18 je dobojováno a známe již 8 celků, které se zúčastní letošního Final four, během něhož se rozhodne o medilistech této sezóny. Vyvrcholení se uskuteční v sobotu 25. února v Chomutově. Semifinále a utkání o 3. místo se budou hrát na 2 x 20 minut
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 11.2.2012

    Dnešní den patřil ve sportovní hale Chodov na Jižním městě poslednímu turnaji základní části nejvyšších juniorských soutěží. Naše týmy už na svém postavení nemohli nic změnit. Je jisté, že naše mužstvo v kategorii U-16 postoupí do Final Four z prvního místa, zatímco
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 5.2.2012

    V komentářích vedoucího našich mužstev a výrazné postavy celého klubu Oldřicha Pánka, vám přiblížíme ještě jednou poslední úspěšný turnaj nejvyšších juniorských soutěží, ve kterém naše mužstvo do šestnácti let rozhodlo o prvním historickém postupu do Final Four
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
  • Vloženo dne: 29.1.2012

    Byť byl nucen tým U-16 v předposledním kole juniorských soutěží opět nastoupit v okleštěné sestavě, zvádnul svojí roli skvěle, a vítězstvím nad Benagem a především druhým v pořadí ligové tabulky Mělníkem, si zajistil historický postup do finálového turnaje Final Four, tedy boje o ligový titul
      Více »
    Kategorie: Junioři
     
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700