Vloženo dne: 14.7.2000

Futsalová Slavia bude i nadále pokračovat s podporou společnosti CEFC v pozici generálního partnera klubu. Společnost CEFC v čele s panem Jaroslavem Tvrdíkem musela v nedávné době, v podstatě ze dne na den, převzít kompletní řízení fotbalového klubu, pokračuje v převzetí stadionu a mění strukturu klubového vedení. To vše jsou nadmíru důležité věci, které dělají radost všem fanouškům sešívaných barev, ale také pracovně zásadním způsobem vytěžují celé vedení fotbalového klubu.

Přesto si nejvyšší fotbalové vedení a zástupci majoritního vlastníka společnosti CEFC našli čas i pro futsal a my můžeme s radostí potvrdit, že futsal bude dál pokračovat s podporou společnosti CEFC v pozici generálního partnera klubu.

Vzorem této spolupráce jsou světové velkokluby jako Barcelona, nebo Benfica Lisabon, kde fotbalové kluby významně podporují další sporty, včetně sportovně blízkého futsalu FIFA.

Naše velké poděkování tedy míří k panu Jaroslavu Tvrdíkovi, ale také k pánům Syrovátkovi a Búzkovi, kteří se na spolupráci a jejím dalším pokračování významnou měrou podílejí a budou podílet.

Předseda klubu Daniel Kolman vyzdvihl CEFC a pana Jaroslava Tvrdíka i v nedávném rozhovoru (naleznete zde), kde řekl: "Pan Tvrdík se ukázal jako opravdový slávista, kterému není lhostejný žádný sešívaný sport, a snaží se Slavii podporovat, jak může. Především jeho zásluhou se Slavia zvedá z pomyslného bláta, ve kterém ležela zašlapána. Za to by mu měli být všichni příznivci Slavie vděční a musím upřímně říct, že s velkou nelibostí čtu jakékoliv verbální útoky na jeho osobu. Považuji to za velikou nevděčnost a neúctu k jeho práci. Možná i díky znalosti problematiky toho, jak je těžké vést klub, řešit jeho financování, hledím na práci pana Tvrdíka a lidí, které do vedení Slavie přivedl, a kteří klubem žijí, ať je to pan Syrovátka, Búzek, Krob a další, s velkým obdivem, úctou a uznáním. Všichni opravdoví slávisté, jimž není osud nejstaršího a nejslavnějšího českého klubu lhostejný, musí s pokorou děkovat panu Tvrdíkovi za záchranu klubu a jeho pozvednutí zpět do horních fotbalových pater. My k tomu ještě přidáváme speciální poděkování za výraznou podporu futsalového klubu."

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700