Články - sekce Klub

  • Vloženo dne: 9.7.2013

    Jak již bylo avizováno, v 1. kole nadcházejícího ročníku nejvyšší futsalové soutěže se střetneme s odvěkým rivalem Slavie, Spartou Praha. Nestane se tak v čase jednotného výkopu 1. kola, ale až v pondělí 16.9.2013 od 20:15 hodin, ve sportovní hale Sparty....
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 20.6.2013

    Pomalu se začíná tvořit termínová listina nadcházejícího ročníku nejvyšší futsalové soutěže - Chance Futsal Ligy. Její konečná podoba nebyla prozatím schválena, předběžné termíny domácích zápasů však již nyní můžeme veřejnosti předložit...
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • První překvapení pro naše hráče je změna vybavení, která nás pro příští sezónu čeká. Ve spolupráci s naším partnerem firmou MEKRS, nás od nové sezóny bude oblékat německá firma JAKO....
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Pokud je partner klubu spokojený, a lze oznámit nejen prodloužení spolupráce, ale i její velmi výrazné rozšíření, je to vždy dobrá a potěšující zpráva, kterou se každý klub chce pochlubit....
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: Oldřich Pánek Vloženo dne: 3.6.2013

    Díky úsilí klubového statistika Oldřicha Pánka, si můžeme prostudovat naši dosavadní slávistickou historii, jak z pohledu celého týmu a našich vzájemných soubojů se soupeři v nejvyšší futsalové soutěži, tak z pohledu jednotlivých hráčů. Zatímco s většinou našich ligových soupeřů nemáme....   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 24.4.2013

    29. duben 1997 je dnem, kdy Petr Popovič, Petr Štěpán a Daniel Kolman založili futsalový oddíl, který v současné době působí v nejvyšší futsalové soutěži. V pondělí 29.4 kdy se střetneme s Phoenix Praha, slaví tedy náš klub šestnáctileté výročí!
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Po výrazné prohře na půdě mistrovské Chrudimi 9:0, a domácím vyrovnaném utkání, ve kterém jsme nakonec podlehli 2:4, pokračujeme ve čtvrtfinálové sérii tento pátek opět na půdě soupeře. V chrudimské sportovní hale se v pátek 12.4.2013 od 20:00 hodin střetneme potřetí s favoritem celé Chance futsal ligy Era-Packem Chrudim...Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Více než dva roky, a devět utkání jsme nevstřelili Era-Packu Chrudim branku. Vše začalo čtvrtfinálovou sérií sezóny 2010/2011 ve které jsme se právě s několikanásobným mistrem České republiky střetli, prohráli 0:3 na utkání, a v celé sérii vyšli gólově na prázdno. To pak pokračovalo i...
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Ještě před předposledním kolem nám reálně hrozil sestup. Výhrou nad Plzní za fantastické podpory fanoušků, jsme se zachránili v nejvyšší soutěži, a po remíze v Brně s Helasem a prohře Kladna s Teplicemi jsme nakonec dokonce postoupili do play-off. Byť z osmého místa, takže naším soupeřem bude fenomenální Chrudim. Náš...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: iDnes.cz Vloženo dne: 15.3.2013

    Futsalová nejvyšší soutěž vrcholí, do konce zbývají poslední dvě kola. Jediný pražský zástupce, Slavia, ale pořád nemá jistotu záchrany. Dnes ji sešívaní mohou získat, musí ale porazit Plzeň, která je v tabulce jen dva body za nimi. Na veledůležitý zápas se slávisté poctivě chystají,...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 14.3.2013

    Již zítra v pátek 15.3 od 20:00 to vypukne! Utkání s Indossem Plzeň, přímý souboj o záchranu v nejvyšší futsalové soutěži. Znovu musíme zopakovat, že nás velmi těší velký zájem fanoušků, kteří nás přijdou podpořit v hojném počtu. Připravili jsme pro ně ve spolupráci s restaurací Paluba opět...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Stanislav Vlček, jedna z největších legend sešívané historie, hráč který posunul fotbalovou Slavii k historicky první účasti v Lize mistrů, se stal patronem našeho pátečního utkání proti Indossu Plzeň. Společně s Ivo Ulichem, který nastoupí i v samotném utkání, provede čestný výkop našeho klíčového...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • V pátek 15.3 se hraje v jednotný čas od 20:00 hodin předposlední kolo futsalové nejvyšší soutěže. Nás čeká poslední utkání před domácím publikem, v posledním kole hrajeme v Brně s místním Helasem o týden později. Náš poslední domácí zápas, pro nás bude velkým bojem o setrvání...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 7.3.2013

    Ale my se o to přesto pokusíme. Nejzbach je tradičním účastníkem nejvyšší futsalové soutěže, kde nikdy nehrál druhé housle. Na svém kontě má náš příští soupeř několik druhých a třetích míst, a také mistrovský titul ze sezóny 2002/2003. V roce 2006, když se náš tým dostal poprvé...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 25.2.2013

    V příštím ligovém kole se opět představíme na domácí palubovce. Těžšího soupeře, ale nenaleznete. Do sportovní haly Slavia totiž zavítá několinásobný mistr České republiky, a fenomém českého futsalu, Era-Pack Chrudim. Utkání, kterých Era-Pack v české soutěži za poslední roky prohrál je jako.....   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 21.2.2013

    Ivo Ulich se skutečně ze hry trefil za futsalovou Slavii po dlouhé době. Naposledy se tomu tak stalo ve 21. kole sezóny 2009/2010, když pokořil brankáře Gerčáka v domácím utkání proti Nejzbachu Vysoké Mýto. Zvyšoval ve 34. minutě na konečných 3:1. Poté přišla památná série s Tangem Brno, ve kterém jsme soupeře po pětizápasové...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 15.2.2013

    V našem tradičním zimním času výkopů domácích utkání, tedy v neděli 17.2.2013 od 19:30 hodin se ve sportovní hale Slavia střetneme s Balticflorou Teplice. Mužstvo nemá dlouhou historii, ale dokázalo výrazně zamíchat rozložením sil v české nejvyšší futsalové soutěži. Vždy se jednalo...
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 1.2.2013

    Opět v domácím prostředí sportovní haly Slavia se představíme v neděli 3.2.2013 od 19:30 hodin, tentokrát nám bude soupeřem poslední tým tabulky Démoni Česká Lípa. Navázat tak budeme chtít na dvě poslední domácí představení, v nichž jsme po solidních výkonech porazili Torf Pardubice 2:0 a remizovali s Kladnem 4:4.Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 25.1.2013

    Jsme uprostřed sezóny, a proto by se mohlo zdát provolávání o tom, že nás čeká další klíčový souboj o konečné postavení v ligové tabulce poněkud předčasné. Pokud si ale dobře prohlédneme rozlosování našeho týmu, a jaké souboje máme ještě před sebou je jasné, že bít na poplach má...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • V pátek pokračuje nejvyšší futsalová soutěž a naše mužstvo vyjíždí do Zruče nad Sázavou, kde se střetne s místním Benagem. Tomu se letos velmi daří, a bojuje o stupňe vítězů. V současnosti se nachází na třetím místě prvoligové tabulky. Na domácím hřišti jsme soupeři na podzim podlehli 0:1 poté, co...   Více »
    Kategorie: Klub
     
Strana: << předchozí   1.... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700