Články - sekce Klub


  • K datu ve kterém je třináctka se většinou vzhlíží s obavami. Pro náš klub i některé konkrétní hráče byla naopak neděle 13.1 šťastným dnem. Prioritou je samozřejmě A tým, a ten dokázal v nervy drásajícím dramatu zdolat v podstatě v přímém souboji o záchranu Torf Pardubice, dvěma brankami až
      Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Především realizační týmy našich juniorských celků může těšit čerstvá nominace hráčů na soustředění reprezentace České republiky do 21 let. V nominaci se totiž objevují hned čtyři hráči, včetně našeho nejlepšího kanonýra současnosti Pavla Vandase, který má vzhledem k tomu, že je narozen v roce 1995 obrovskou perspektivu....   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 13.1.2013

    Veledůležité střetnutí nás čeká dnes od 19:30 hodin ve sportovní hale Slavia proti Torfu Pardubice. Náš soupeř je prozatím jen bod za námi na jedenácté, tedy první sestupové příčce. Utkání je tedy v podstatě přímým soubojem o záchranu v nejvyšší soutěži. Pardubice mají prozatím šest...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 29.12.2012

    První pátek nového roku 2013, tedy 4.1, se ve sportovní hale Jižního města od 20:00 hodin střetneme v tradičním derby s Bohemians 1905. Jednoznačným favoritem je soupeř, který je po sportovní stránce v rozhodně lepším rozpoložení než naše mužstvo. My se přesto chceme pokusit zlomit prozatím historicky nejhorší výsledky týmu...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 27.12.2012

    Za futsalovou Slavii přejeme všem Šťastný Nový rok 2013. Pevně věříme, že do následujícího roku vstoupíme dobře, posuneme se v tabulce na místa hodná velkého jména našeho klubu, a z kabiny zazní častěji vítězný pokřik "Bican, Puč a Plánička z nebe se dívají jak Slavia válí,
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 8.12.2012

    V pondělí 10.12.2012 od 20:30 hodin přivítáme ve sportovní hale Slavia našeho posledního letošního soupeře, kterým bude Helas Brno. Dalším utkáním pak bude hned po Novém roce derby s Bohemians. Utkání s Kladnem bylo odloženo, a s největší pravděpodobností jej sehrajeme
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Autor: eFutsal.cz Vloženo dne: 29.11.2012

    Také jeden z naší trenérské dvojice Patrik Mičkal je držitelem ocenění Futsalista roku, které bude uděleno v lednu příštího roku. Naším klubem prošli mimo jiné i další dva takto ocenění hráči, a to Jaroslav Kamenický a Zbyněk Mareš. Pro letošní rok jsou v nominaci právě Patrik Mičkal s Martinem Brychtou,...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • V neděli 25.11.2012 od 19:30 hodin nás ve Sportovní hale Slavia v Edenu čeká po delší době domácí utkání, tentokrát proti týmu Nejzbach Vysoké Mýto. Přestávku ligové soutěže během Mistrovství světa v Thajsku jsme vyplnili dohrávkou odloženého utkání s Démony Česká lípa,
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 19.11.2012

    Zatímco fotbalové soutěže pomalu končí, futsalé soutěže jsou na vrcholu svých sil. Naše A mužstvo se již zítra chystá vyjet do Chrudimi, pokusit se o zázrak, na konci týdne v neděli jej pak v domácím prostředí čeká Nejzbach Vysoké Mýto. V tomto utkání budeme určitě chtít potvrdit vysokou výhru
      Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 8.11.2012

    Zápas o bytí a nebytí sehrajeme v sobotu 10.11.2012 od 20:30 hodin v České Lípě proti nováčkovi Chance Futsal Ligy, místním Démonům. Ti jsou prozatím bez bodu na posledním místě tabulky, my jsme však na příčce hned nad nimi s pouhým jedním bodem za remízu 0:0 v prvním ligovém kole na Kladně. Cíl je tedy jasný, a...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Los semifinále Poháru FAČR k nám velmi příznivý nebyl, neboť nám přisoudil nejtěžšího možného soupeře, kterým je úřadující několikanásobný mistr České republiky Era-Pack Chrudim. Takže buďme realisté. Sice každé utkání začíná za stavu 0:0, ale postoupit do finále této soutěže bude pro...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 25.10.2012

    Balticflora Teplice nepůsobí na české ligové scéně dlouho, zaznamenala však významné úspěchy. Hned ve svých dvou prvních sezónách pokaždé trápila Era-Pack Chrudim ve finálových sériích. Nedostatek financí způsobil to, že si teplický klub nyní klade nižší cíle, přesto doposud patří k...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 4.10.2012

    V pátek nás čeká další domácí utkání, tentokrát se od 20:00 hodin střetneme s Benagem Zruč nad Sázavou, kterému se v této sezóně prozatím velmi daří. V našem prvním domácím představení jsme minulý pátek v derby podlehli Bohemians 1905 2:4. Největším zklamáním však...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Příští týden v sobotu jsme měli sehrát utkání na půdě nováčka z České Lípy, místními Démony. V tomto víkendu však odjíždí na turnaj do Německa česká reprezentace do 21 let, kterou vede zároveň trenér našeho A týmu Martin Brychta. V nominaci výběru je Ondřej Míča, jak jsme již informovali....   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 20.9.2012

    Hned na úvod sezóny nás čeká pravý futsalový svátek. V pátek se poprvé v letošní sezóně představíme ve 2. kole v domácím prostředí, a hned to bude derby s Bohemians 1905! Soupeř se v loňské sezóně probojoval až do finále proti Era-Packu Chrudim, a tak o tom, kdo do utkání vstoupí jako jasný favorit...   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 14.9.2012

    Dnes jednotně ve 20:00 hodin zahájí všemi zápasy 1. kola ročník 2012/2013 Chance futsal liga. Naše mužstvo se představí na Kladně proti místnímu SAT-ANu, který bude v utkání favoritem. Kvalitní stabilizovaný kádr, vedený pověstným motivátorem Petrem Hlaváčem, byl ještě posílen o Junka z Bohemians, a vzhledem k tomu,...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • V pátek 14. září ve 20:00 hodin začnou v jednotný čas všechna utkání nového ročníku Chance Futsal Ligy. Naše mužstvo se představí proti mužstvu, se kterým jsme v uplynulém ročníku končili. V domácím prostředí, před výbornou návštěvou, v bouřlivé atmosféře obou kotlů, jsme remizovali se SAT-AN Kladno...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • V pátek 17. srpna 2012 od 20:00 hodin sehrajeme ve sportovní hale v Edenu velmi zajímavé přípravné utkání. Naším soupeřem bude výběr nejlepších světových streetfotbalistů. Někteří z nich působí i v reprezentačních futsalových výběrech svých zemí, jako například Leamssi z Belgie. V týmu soupeře...   Více »
    Kategorie: Klub
     

  • Po červnovém losování ladily kluby konkrétní termíny rozpisu utkání nejvyšší futsalové soutěže a ty nyní mají k poslednímu připomínkování. Nový ročník Chance Futsal ligy ročníku 2012/2013 odstartuje v pátek 14. září. V rozpisu mohou kluby naposledy upravit případné nesrovnalosti....   Více »
    Kategorie: Klub
     
  • Vloženo dne: 25.6.2012

    V pátek 14.9.2012 ve 20:00 hodin má jednotný výkop celé první ligové kolo nejvyšší futsalové soutěže. Naše mužstvo se představí na Kladně. Hned ve druhém kole se pak uskuteční první derby s Bohemians 1905, které se bude hrát v našem domácím prostředí v Edenu. Termínová listina tak začíná...   Více »
    Kategorie: Klub
     
Strana: << předchozí   1.... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700