Vloženo dne: 19.11.2009

Ač se to zdá na první pohled nemožné, ke smutku futsalových fanoušků se zdá pravděpodobné, že se legenda a ikona českého futsalu Jaroslav Kamenický skutečně objevil na futsalové palubovce na vrcholové úrovni naposledy. Jeho všeobecně známé zdravotní problémy, které často nezměrnou vůlí a sebezapřením překonával dosáhly takové míry, že tomuto skvělému hráči neumožňují, aby dále pokračoval. Proto se rozhodl dát si od futsalu na nějakou dobu pauzu, avšak nevylučuje, že tato "pauza" již bude trvalá.

Vzhledem k vyloučení Pacheca právě v utkání s Mělníkem se zdá, že si Jarda letošní účinkování ještě o jeden zápas prodlouží, a skončí stylově zápasem proti "své" Bohemce. Dveře si však pořád ponechává pootevřené.

"Zdraví se nedá balamutit donekonečna, a já si skutečně potřebuji odpočinout. Dohodl jsem se s vedením, že minimálně do konce prosince, ale spíše až ledna si dám od futsalu pauzu. Pak se uvidí zda bych naskočil před play-off, abych mužstvu případně pomohl v období vrcholu sezóny. Chtěl jsem skončit již dříve, ale vzhledem k velkému počtu zraněných hráčů jsem ještě pár zápasů odehrál. Máme dost mladých nadějných i kvalitních hráčů, kteří mě zastoupí", řekl Kamenický, jenž v utkání proti Olympiku patřil k nejlepším hráčům týmu, a blýskl se mimo jiné brankou a perfektní přihrávkou na gól Maříkovi.

Náš klub Jardovi velmi děkuje za to co pro něj do současnosti udělal, ale pořád ještě pěvně věříme, že nepřišel čas vyřadit natrvalo jeho dres ze sady pro A tým.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700