Vloženo dne: 10.9.2024

Úřadující futsalový mistr SK Interobal Plzeň, řešil hned v úvodní fázi sezony velké potíže s obsazením brankářského postu. Na podmínkách se západočeský klub nedohodl se stávající brankářskou jedničkou celého českého futsalu Ondřejem Vahalou, a jejich druhý brankář Lukáš Němec si přivodil vážné zranění. A Plzeň čekají na podzim boje v UEFA Futsal Champions League...

Slavia, má ve svém kádru v současnosti dva velmi kvalitní brankáře. Dva reprezentanty České republiky. Nebylo tak překvapením, že vedení plzeňského klubu oslovilo Slavii s žádostí, zda by pro podzimní část neuvolnila zkušenějšího z této dvojice, Jana Žežulku, v čemž Slavia vyhověla. Mladý, ale již velmi zkušený brankář tak bude v Interobalu Plzeň hostovat do 31.12.

"Plzeň reprezentuje v Lize mistrů celý český futsal, proto jsme příliš nespekulovali, a Interobalu pomohli, i s ohledem na mé dobré vztahy s jejich ředitelem Jakubem Hodkem", řekl předseda klubu Oldřich Pánek.

"Máme dva velmi kvalitní brankáře, na českou ligu přímo excelentní stav, oba dva tvrdě pracují, pořád se zlepšují. Pro Honzu Žežulku je to i taková odměna, že si zachytá nejprestižnější soutěž. Šli jsme dohodě naproti. Jsme rádi, že si Ligu mistrů osahá, třeba se mu to v budoucnu bude hodit i v dresu Slavie", pokračoval Oldřich Pánek.

Recipročně přicházejí do Slavie také na hostování do 31.12 dva hráči. Brankář Jakub Fořt a hráč Jakub Papež.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700