Vloženo dne: 18.8.2021

Přes svůj mladý věk se nesmazatelně zapsal do historie futsalové Slavie. Jan Žežulka, několikanásobný Mistr České republiky v juniorských futsalových kategoriích, a opora mezi tyčemi A týmu, přestupuje do Olympiku Mělník, kde již hostoval na sklonku uplynulé sezony. Jak věříme, je to pozitivní krok pro jeho brankářský rozvoj, neboť ve Slavii v poslední době nedostával od trenérů tolik brankářských příležitostí, tak jak by si představoval. Honzovi děkujeme za to, co zdůrazňujeme prozatím pro Slavii odvedl, a věříme, že v buoucnu na úspěšnou spolupráci ještě navážeme.

"Honza potřebuje především chytat. Ve Slavii je nyní poměrně velká konkurence, a Honza se musí rozvíjet. Ty by v současnosti v našem klubu nebylo úplně možné. Věříme, že pro Honzu i pro Slavii do budoucna, je mnohem lepší, aby působil v klubu jako je Olympik Mělník, kde si na práci v bráně nebude pravděpodobně vůbec stěžovat. Přeji Honzovi hodně štěstí, a věřím v jeho návrat do Slavie", řekl sportovní ředitel Tomáš Matějka.

Jan Žežulka sice odchází do Olympiku Mělník na přestup, součástí přestupové dohody je však klauzule o přednostním návratu do sešívaných barev.

"Honzu mám rád, mrzí mě to, ale chytat může vždy jen jeden. Věřím, že Honza na Slavii nezanevře, a že ho v sešívaném ještě v budoucnu uvidíme. Už jen proto, že je slávista. Sluší se poděkovat za odvedené služby, ale já moc děkovat zatím nechci, protože to beru tak, že Honza odchází pouze na takové komplikovanější hostování a v budoucnu se opět postaví mezi slávistické tyče", komentoval odchod Jana Žežulky Daniel Kolman.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700