Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 8.7.2019

Jeden z nejlepších futsalistů poslední domácí ligové sezóny se v příští sezóně ve VARTA futsal lize objevovat nebude. Srb Marko Pršič svlékne sešívaný slávistický dres a stěhuje se do Rumunska. Teprve 28 letý Marko Pršič přišel do Slavie loni v létě a v české lize se představil v nejlepším světle. Nebylo divu, má za sebou velké zkušenosti jak z klubové scény, tak i z reprezentace, kde se mu na jaře povedl husarský kousek. Když v dubnu porazila srbská reprezentace na domácí půdě Brazílii překvapivě 3:0, Pršič vstřelil v utkání dvě branky! V naší lize si ve 24 zápasech připsal 17 vstřelených gólů a 16 asistencí.

Nyní se ale na dálku loučí, protože dnes zveřejnil na svých sociálních sítích rumunský mistr Imperial Wet, že Marko Pršič se stal jeho novou posilou! Informace je zajímavá i z toho důvodu, že zmiňovaný rumunský celek je velkým favoritem na postup z předkola Ligy mistrů do skupiny, kterou bude v Praze pořádat Sparta.

Nutné je zmínit i skutečnost, že tento rumunský klub usiloval o Marka Pršiče již v průběhu uplynulé sezóny.

Klub Markovi poděkoval za práci odvedenou pro Slavii, a činí tak i touto cestou veřejně. Zanechal ve Slavii jen ten nejlepší dojem po osobní i sportovní stránce. Udělal srbskému futsalu v České republice jen to nejlepší jméno. Slavia přeje mnoho štěstí v jeho novém angažmá. Věříme, že i Marko bude na Slavii vzpomínat pozitivně.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700