Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 14.2.2018

Zajímavá změna se udála v těchto dnech. Do konce sezóny kádr pražské Slavie opouští bývalý reprezentant Jan Lištván, který se před play-off stává posilou Nejzbachu Vysoké Mýto! Jan Lištván (nar. 21.10.1988) je odchovancem ERA-PACKu Chrudim a roku 2015 je od příchodu z Benaga kmenovým hráčem pražské Slavie. Přečkal tady i dlouhé zranění, nyní však bude do konce sezóny oblékat dres Nejzbachu Vysoké Mýto! „Stále mám v paměti své předchozí působení v Nejzbachu, kde jsem hrál ve svou sezónách v letech 2009-2011. Vzpomínám na to moc rád, protože to bylo moje první velká angažmá, bylo to ještě na hostování z ERA-PACKu,“ vzpomíná 29ti letý futsalista.

Hostování do konce sezóny je již dotaženo i administrativně, takže Lištván bude východočeskému klubu k dispozici už pro páteční prestižní duel proti Spartě. „Moc se na návrat do Nejzbachu těším!“ neskrývá Lištván. „Jednání bylo celkem rychlé, trenér Míra Semerád na tom má obrovský podíl. V úterý jsem absolvoval první trénink a někteří kluci o tom dopředu ani nevěděli. Myslím, že nebudu mít problém do týmu zapadnout, víceméně tam všechny znám.“

Na co se těší nejvíc? Že si zahraje se svým starým parťákem! „Těším se především na ´kosího bratra´ Kubu Vágnera, se kterým jsem už prožil kde co…“ připomíná, že se v jednom dresu znovu sejde s kamarádem, dnes kapitánem Nejzbachu. „A pochopitelně těším na úžasnou atmosféru v naší ´garáži´,“ směje se v narážce na domácí halu ve Vysokém Mýtě.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700