Autor: eFutsal.cz   Vloženo dne: 3.7.2017

Ta zpráva během pátečního odpoledne zapůsobila jako blesk. Český futsalista roku 2016 Radim Záruba, který minulou sezónu začal v dresu ERA-PACKu a dokončil v dresu pražské Slavie, mění klub. Jeho novým působištěm bude hlavní město Slovenska Bratislava.

Od nové sezóny bude Záruba oblékat barvy Slovanu Bratislava, což není nový subjekt, ale přímý nástupce mnohonásobného mistra našich sousedů Slov-Maticu, jenž bude od nové sezóny vystupovat pod hlavičkou slavného fotbalového klubu. "Nejvíc mě asi nalákala možnost si opět zahrát UEFA Futsal cup," řekl nám 22letý Záruba. "Líbil se mi také neustupující zájem a jednaní ze strany Slovanu."

Český reprezentant se vrátil v úterý s národním mužstvem z turnaje v Číně a před sebou má několik týdnů odpočinku. "Příprava Slovanu začíná 24.7 a na nové spoluhráče se moc těším," vysvětluje Radim Záruba, pro něhož je to první zahraniční angažmá. "Doufám, že nebudeme mít s týmem žádné problémy a dosáhneme cílů, které máme stanovené," těší se na novou výzvu.

Záruba měl konkrétní nabídku pokračovat v našem sešívaném dresu, avšak rozhodl se pro Slovan. Děkujeme za odvedené služby pro Slavii.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700