Autor: Chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 12.5.2016

Futsalista Slavie Praha Jan Lištván si ve druhém semifinále play off CHANCE futsal ligy zahrál jen 26 minut. Pak musel kvůli zranění kolene ze zápasu odstoupit. A vyšetření rozhodně pozitivní nebylo. Jan Lištván podstoupil ve středu dopoledne vyšetření v nemocnici Na Bulovce u reprezentačního doktora Pavla Cinegra a také svého spoluhráče Petra Olivy. Diagnóza není vůbec příjemná. „Mám natržené oba postranní vazy a pravděpodobně prasklý přední křížový vaz, ale to se ještě neví na sto procent. Na resonanci jdu 14. června, a jestli se to potvrdí, budu muset na plastiku,“ řekl futsalista Slavie Jan Lištván.

Vše se odehrálo ve 26. minutě, kdy Lištván absolvoval před střídačkami souboj s Galvaem, ale uklouzl a už se sám nezvedl. „André Galvao mi psal, že se omlouvá, že mi nechtěl nijak ublížit a mrzí ho to. Popřál mi i brzké uzdravení. To se mi od něj líbilo, i když upřímně, nemá se za co omlouvat. Šlo o normální souboj, který jsem prohrál. Na střídačkách je vždy mokro od potu, pití a já si do toho všeho šlápl pravou nohou. Bohužel, koleno už si pak dělalo, co chtělo,“ popsal celou situaci Lištván.

„Takových soubojů je mraky a André za to nemůže. To se prostě stane a stávat bude. Nejsem první ani poslední. Teď to vyšlo bohužel na mě. To je život. Tenhle souboj jsem sice prohrál, ale po takových špatných životních událostech, co už mám za sebou, mě nějaké koleno nezastaví,“ zdůraznil český reprezentant a dodal: „Nyní budu odpočívat a držet palce mým klukům.“

Daniel Kolman: "Strašně mě to mrzí. Nejen proto, že nám Honza bude citelně chybět v dalších utkáních, protože se přes pomalejší počáteční aklimatizaci v týmu vypracoval v jeho obrovskou oporu, ale i proto, že máme kamarádský vztah. Přeji Honzovi co nejrychlejší uzdravení."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700