Vloženo dne: 8.9.2015

Již třetí hráč širšího kádru reprezentace letos vyměnil cizí dres za ten sešívaný a přestupuje do našeho klubu. Po Jiřím Novotném a Ondřeji Vahalovi je tím třetím velmi zkušený Michal Salák, který tak jako Novotný přestupuje do Slavie z týmu několikanásobného Vicemistra Balticflory Teplice.

Michal až do poslední chvíle chtěl zůstat věrný severočeskému klubu. Po jeho odstoupení z nejvyšší soutěže pak již došlo k rychlé dohodě.

"Toužili jsme získat hrotového útočníka k Pavlovi Novotnému. S Michalem jsme byli v kontaktu snad dva měsíce, on však chtěl zůstat v Teplicích a pomoci jim důstojně odehrát ligový ročník. To jsme zcela respektovali a oslovili jiné hráče. Chtěli jsme získat obrovského slávistu hrajícího v dresu Sparty Martina Dlouhého, ovšem dal přednost Krajskému přeboru, kde se bude mít přímo královsky. Odstoupení Teplic tak přišlo vhod, a mohli jsme dotáhnout jednání se Salim. Očekáváme od něj samozřejmě především střeleckou produktivitu," řekl k čerstvému přestupu člen vedení klubu Stanislav Horváth. Ten zároveň potvrdil, že Slavia představí ještě další posily.

Michal Salák, kterému je třicet šest let v lize odehrál v devíti sezónách 121 utkání, ve kterých vstřelil 102 gólů a u 48 branek asistoval, což je úctyhodná bilance.

Rozhovor s Michalem připravujeme.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700