Vloženo dne: 27.7.2015

Kompletní a uzavřené je složení realizačních týmů. Jak jsme již informovali, u A týmu jako hlavní trenér pokračuje Martin Brychta, jenž bude nově spolupracovat s asistentem Davidem Filingerem, který (prozatím) ukončil aktivní hráčskou kariéru. Vedoucím mužstva zůstává Oldřich Pánek, který bude ve své funkci spolupracovat s Petrem Čikarou. Jako fyzioterapeut a masér pokračuje u A týmu Jakub Szarzec.

Součástí tréninkového procesu budou i specializované brankářské jednotky, které bychom rádi otevřeli nejen pro brankáře našeho klubu. Jejich vedení svěříme renomovaným brankářským odborníkům, jako je Ota Stejskal, Ondřej Knobloch, nebo Martin Cicala.

U B týmu zůstává realizační tým nezměněn. O organizační a trenérskou stránku se bude nadále starat dvojice Rostislav Zelenský a Lukáš Vala.

Největší změny nastaly u juniorských týmů. Ty bude organizačně nadále zastřešovat Jan Šimon, vedoucím mužstva zůstává Petr Čikara. Po odchodu úspěšného hlavního trenéra Petra Bobíka Svobody do Benaga Zruč nad Sázavou, jsme sáhli do vlastních řad, a oslovili kvalitní futsalisty, kteří oblékali náš dres. Hlavním trenérem juniorksých týmů se tak stává Pavel Stejskal, kterému bude dělat asistenta Jaroslav Valtr. Druhým asistentem zůstává Michal Vejvoda.

Kompletní strukturu vedení klubu naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700