Vloženo dne: 24.3.2022

Do historických tabulek Slavie se zápasem se Spartou zapsal kapitán Jan Homola. Odehrál totiž za Slavii zápas s pořadovým číslem 204, čímž o jedno utkání překonal dosavadního lídra Tomáše Matějku, který za sešívaný klub nastoupil 203. Své rekordní utkání oslavil i vstřelenou brankou po přihrávce veterána Zdeňka Slámy. Do Slavie Jan Homola přestoupil v roce 2014 z týmu Tango Brno, kde sbíral úspěchy v juniorských kategoriích s dalším současným slávistou Radimem Zárubou.

Jako klub si nesmírně vážíme Honzovi klubové věrnosti a loajality. Přejeme mu mnoho dalších úspěšných utkání v dresu nejstaršího a nejslavnějšího českého sportovního klubu! 

Jan Homola: "Před 8 roky, když jsem přišel do Slavie, bych si nedokázal představit že tento moment nastane. A já vlastně ani nevím co říct.. Chci jen poděkovat. Rodině za podporu, vedení klubu a všem trenérům za důvěru kterou do mě po tolik let vkládají. Všem spoluhráčům, které jsem v tomto klubu potkal. Bylo Vás hodně a od každého jsem se něco naučil, ať už sportovně nebo lidsky. Díky všem fanouškům! Můžu všem slíbit, že tahle jízda ještě nekončí, naopak.. jsme teprve v polovině, a ještě mě a klub čeká spousta cílů které chceme společně zdolat. Spojil jsem svůj život se Slavií.. pokorně si přeji ať to tak zůstane."



 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700