Vloženo dne: 28.9.2015

Klubový statistik Oldřich Pánek aktualizoval klubové statistiky a tak vás můžeme seznámit se zajímavými čísly, která jsou platná k ukončení sezóny 2014/2015. Utkání letošního ročníku tabulky neobsahují. Statistika zahrnuje všechna utkání, která jsme za šest odehraných sezón odehráli jako SK Slavia Praha a prozatím nezahrnuje předchozí dvě ligové sezóny, kdy jsme ještě vystupovali jako SELP. Jedná se tedy o kompletní statistiku klubu SK Slavia Praha futsal.

Nejvíce odehraných utkání má Tomáš Matějka, který v klubu působí od roku 2008, za ním druhý v pořadí je Martin Hrdina, který již svou "sešívanou" kariéru uzavírá. Škoda. Zastavil se na čísle 99.































Nejvíce kanadských bodů nasbíral opět současný kapitán týmu, Tomáš Matějka. "Na bedně" je opět Martin Hrdina, který už svou bodovou sbírku nerozšíří, za to druhý Petr Oliva jak pevně věříme ještě ano.






































Petr Oliva je současným nejlepším historickým střelcem Slavie. Stačilo mu ktomu pár sporadických startů v loňské sezóně, kdy statečně pomohl v těžkých chvílích k záchraně. Jeho góly byly velmi důležité, navíc jej posunuly do čela historické střelecké tabulky. Na záda však čelu již dýchá Ondřej Míča. A v jeho určitě je, dostat se v této sezóně do čela.

























Nejlepším asistentem klubu
je opět Tomáš Matějka, číslo jedna mezi historickými rekordmany klubu. V současnosti aktivní hráči budou mít "honičku" se na čelo této tabulky dotáhnout.
























K tomuto výčtu patří i statistika žlutých a červených karet. "Zlým mužem" s největším počtem "žlutých" ocenění je dnes už vystudovaný lékař Petr Oliva. K jeho cti je však nutno dodat, že ze špičky této tabulky nebyl jediný nikdy vyloučen.



















 

Posledním přehledem je tabulka trenérů a počty utkání, ve kterých vedli náš A tým. Tabulce vévodí náš současný trenér Martin Brychta.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700