Autor: chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 9.10.2014

Brněnské Tango přivítá ve svém druhém domácím utkání nové sezóny CHANCE futsal ligy druhý pražský celek – Slavii. Zápas se hraje v předehrávce ve čtvrtek od 20 hodin. Oba týmy v posledním kole bodovaly. Slavia hrála svůj první zápas a vedení 3:2 nad Kladnem ztratila tři vteřiny před koncem. Naopak Tango si spravilo náladu v derby s Helasem, které dokázalo porazit 4:0.

„Nabudili jsme se výhrou v derby nad Helasem a určitě bychom velmi rádi tento výkon zopakovali i proti Slavii. Mužstvo je kompletní a po výpadku doma se Spartou chceme opět bodovat, aby nám čelo tabulky moc neodskočilo,“ uvědomoval si prezident Tanga Jiří Štěrba a pokračoval: „Chceme se pohybovat v klidném středu tabulky a soustředit se na každý zápas bez nervů. Absolutní špička bude letos asi někde jinde, ale to neřešíme. Pondělní zápas ukázal, že zbytek ligy s námi musí vážně počítat.“

Slavia chce na Moravě napravit zaváhání z 2. kola. „Do Brna pojedeme získat ztracené body s Kladnem. Hráči jsou si vědomi, že proti satanům podali solidní výkon, pokud pominu neproměňování i těch nejvyloženějších brankových příležitostí. To především ovlivnilo celý výsledek, jinak jsme hosty mohli vyprovodit s jasným gólovým rozdílem. Remíza je pro nás v kontextu průběhu utkání jednoznačnou ztrátou,“ řekl prezident pražské Slavie Daniel Kolman. „Pokud se zakončení zlepší, věřím, že můžeme s Tangem odehrát vyrovnané utkání. Soupeř sice přes léto mírně oslabil o dva důležité hráče, nicméně stále se jedná o jeden z nejlepších týmů ligy, a my pojedeme na Tango s pokorou a vědomím, že můžeme jen překvapit. Tango hraje ofenzívně, my se určitě jen bránit také nebudeme. Myslím, že diváci se mohou těšit na zajímavé atraktivní utkání. Věřím v naší výhru deset-devět,“ usmíval se Kolman.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700