Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 31.12.2023

Přání do nového roku 2024 vyjádřil za futsalovou kabinu brankář Jan Žežulka. Všem fanouškům přeje kromě zdraví také to, aby je futsal bavil, chodili na něj a za všechny slíbil, že slávisté udělají všechno pro to, aby jim přinášeli také v novém roce radost.

Závěr roku 2023 jste strávil na reprezentačním srazu. Kdy jste se dozvěděl, že vůbec pojedete?
Dozvěděl jsem se to v pondělí kolem oběda, kolem jedné, druhé hodiny. Byla to taková vtipná situace, trenér Tomáš Neumann se mě zeptal, jak umím improvizovat. Tak jsem mu řekl, že docela dobře. Na to mi řekl, že by mě na srazu potřeboval. Tak jsem bez váhání odpověděl, že si všechno zařídím a dorazím. Prostě reprezentace se neodmítá.

Do hry jste se ale dostal jen na chvíli proti Španělsku…
Byl jsem tam asi deset vteřin, když byl Michal Hůla otřesený. Musel jsem tam vletět. Španělé si toho samozřejmě všimli a hned pálili, co to šlo, kousek vedle to letělo. Sotva jsem stihl reagovat, mají všichni strašnou ránu. Zákrok jsem ale nakonec neměl, šlo to vedle.

Jaký byl celý sraz, když loučil se Rešetár s trenérem Neumannem?
Bylo to skvělé, já jsem za to rád, užil jsem si to, že jsem se od starších kluků mohl učit a mohl s nimi denně trénovat. Na trénincích se objevuje strašně málo individuálních chyb. Mezinárodní zápasy jsou tak o tři levely výš než liga. Ale tím nechci vůbec říct, že bychom na Slavii netrénovali kvalitně. Tam to má už dlouho také svoji vysokou úroveň.

Jak končící rok 2023 hodnotíte?
Hodnotím ho kladně. V minulé sezoně jsme se Slavií udělali stříbro v poháru a bronz v lize. Pak jsem se s reprezentací podíval do Thajska, kde jsme vyhráli mezinárodní turnaj. V současné sezoně se mi daří, chytám, dostal jsem se do reprezentace. Za mě to byl úspěšný rok a těším se na další. Doufám, že bude ještě úspěšnější.

Co byste si přál v tom novém roce 2024?
Přeji si finále se Slavií, další reprezentační starty. A hlavně ať nám všem drží zdraví.

A co byste popřál fanouškům a všem lidem kolem futsalu?
Obecně všem bych popřál, ať jsou zdraví. Tím vždy musíte začít. Ať je baví to, co dělají. Ať to dělají na maximum. A našim fanouškům přeji, ať chodí na futsal, protože mi jim budeme chtít dělat radost!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700