Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 29.11.2023

Slovenský reprezentant Matúš Ševčík se vrátil na palubovky po delší přestávce, ve které se zotavoval z nepříjemného zranění. Do zápasu v Kadani naskočil v druhém poločase a přispěl ke zlepšenému výkonu sešívaných, díky kterému získali další tři body.


Jak se po návratu zranění cítíte?


Ještě to není úplně ono. Stále se do toho dostávám, chybí mi trochu fyzička. Ale snažím se, věřím, že to brzo přijde. Máme před sebou v tomto roce ještě dva zápasy, pak bude zimní přestávka, v ní se budu snažit kondici dohnat.

V Kadani jste přišel do hry do druhého poločasu, jaké jste dostal od trenéra pokyny?

První poločas nám zase tolik nevyšel, chtěli jsme to více rozhýbat. Myslím si, že se nám to docela podařilo a dokázali jsme díky tomu zvítězit.

Čím to bylo, že jste Inter po přestávce přehráli?

Hlavně soupeř hrál na šest hráčů a myslím, že mu trochu docházely síly. Hlavní rozdíl ale vidím v tom, že jsme zlepšili náš pohyb, hráli jsme rychle a otvíraly se nám příležitosti si dobře nahrávat a držet v útoku míč.

Jan Křemen říká, že mu to moc nejde, přitom proti Mělníku dvě klíčové asistence, dva góly v Liberci, dva v Kadani. Jak to s ním tedy je?

Doufám, že mu to takhle nepůjde často (úsměv). Herně se mu asi nedaří tak, jak by si představoval, ale dokáže přesto střílet důležité góly. Navíc přes něj žádné branky nedostáváme. Snad se do toho brzy zase dostane.

Jan Žežulka v brance vychytal nulu, musí to být super mít dva takhle vyrovnané gólmany…

Honza podal super výkon, stejně jako Adam v Liberci. Oba dokáží v pravý čas podržet tým. Kadaň měla docela dost šancí, přesto jsme udrželi vzadu nulu.

Také vy jste měl jste dost šancí, nejste nervózní, že to tam nepadá?

Měl jsem asi pět, nebo šest střel, ale nebylo to ideální zakončení. Věřím, že to brzy přijde a spadne ze mě trochu nervozita.

V příštím kole cestujete do Olomouce, tam jste to minule rozhodl v poslední minutě. Bude to i letos tak dramatické?

Doufám, že to nebude tak dramatické! Musíme to zvládnout s klidnou hlavou. Pamatujeme si, jaké to tam bylo naposledy, to byl jen tvrdý boj. Musíme hrát s chladnou hlavou a zvládnout to svojí kvalitou. Věřím, že nepřipustíme nějaké zbytečné drama.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700