Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 4.1.2017

Trenér slávistických futsalistů před prvním zápasem v novém roce ví, že jeho svěřence nečeká v sobotu od 20 hodin v hale v Edenu vůbec nic lehkého. Benago patří k nejsilnějším soupeřům v Chance Futsal lize, ale na to se sešívaní nemohou ohlížet, protože potřebují napravit předvánoční zaváhání v Hradci.

Jaký zápas v sobotu Slavii čeká?
Benago bude favoritem. Uvidíme, jak na tom po pauze budeme my. Jdeme do utkání po posledním zpackaném zápase v Hradci a stavíme se do role outsidera. Doufám, že kluci do zápasu půjdou s úplně jiným odhodláním a budou chtít dokázat, že Slavia patří mezi první tři týmy ligy a náležitě se poperou o výsledek. Každý zápas musíme odehrát na sto procent, s maximální nasazením. Proti Benagu to platí samozřejmě ještě víc.

Se Zručí jste odehráli vloni šest zápasů, který se vám vybaví jako první?
Určitě ten domácí zápas z play-off, který jsme vysoko vyhráli. Bohužel hned po něm ten, kterým semifinálová série v domácím prostředí skončila a my jsme naopak vysoko prohráli. Máme určitě spoustu zkušeností ze vzájemných soubojů na to, abychom věděli, co nás čeká.

Jaké poučení se dá najít z posledního zápasu ve Zruči?
Vzhledem k výsledku je to trochu zvláštní, ale já mám pocit, že zápas, který jsme odehráli v září ve Zruči, byl od nás asi nejlepší z celé podzimní sezony. I když jsme prohráli. Nedařilo se nám proměňovat šance, ale díky nasazení a pohybu jsme si vytvářeli celou řadu příležitostí a byla jenom škoda, že jsme výsledek neudělali dramatičtější, než jaký nakonec byl.

Co vám napovědělo finále českého poháru, který Zruč odehrála s Chrudimí?
Viděl jsem ho samozřejmě. V druhém poločase Zruč dokázala zmáčknout Era-pack a hrála úplně jinak než v tom prvním. I když pak skóre narostlo ve prospěch Chrudimi, tak Benago prokázalo to, že je jedno z nejlepších mužstev u nás.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700