Autor: Chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 25.4.2016

Čtvrtfinálová série play off CHANCE futsal ligy mezi Slavií Praha a Interobalem Plzeň je vyrovnaná 1:1 na zápasy. Třetí duel vysílá v pondělí od 20 hodin ČT Sport. První duel této série vyhrála doma Slavia 7:1, ale páteční odveta v Plzni vyšla perfektně domácím, kteří porazili sešívané 10:2!

Pondělní televizní utkání tak bude pro vývoj celé série hodně klíčové. „Bude to určitě velice důležitý zápas pro oba týmy. Porážka pro kohokoliv sice ještě neznamená konec, ale velká psychologická výhoda bude na straně pondělního vítěze. Věřím, že věci máme natrénované, jsme nachystaní, musíme to prostě na hřišti ukázat, porvat se o to. Televizní přenos je další motivací, ale ta musí být v play off obrovská i bez něj!“ zdůraznil trenér Slavie Martin Brychta.

Důležitost zápasu si uvědomuje i prezident Slavie Daniel Kolman: „Jde o klíčový duel celé série, musíme jej odehrát s nasazením a důrazem, jaký jsme předvedli v úvodním zápase. Věříme, že nás fanoušci přijdou znovu podpořit a vytvoří znovu nádhernou atmosféru. Rádi bychom ukázali i televizním divákům, jak se na Slavii v hale fandí!“

Plzeňský trenér Petr Kučera své hráče namotivoval a ti dali Pražanům deset branek, teď svůj výkon musí zopakovat: „Slavii jsme vrátili debakl z prvního zápasu i s úroky a se stejným nasazením půjdeme i do dalšího zápasu. Hráči pochopili, jak se hraje play off, neuhnuli ze žádného souboje a odměna byla sladká.“

Plzeň porazila sešívané poprvé ve své historii. „Syndrom Slavia byl ve dvanáctém vzájemném zápase konečně prolomený. Stav série je otevřený a uvidíme, co nám nabídne další zápas. Dle mého názoru určitě spousty střetů, hezkých akcí a gólů. Do sestavy se nám vrátí po trestu defenzivní pilíř Forman, takže budeme ještě silnější! I z toho důvodu pojedeme do Prahy vyhrát, není čas se za něco schovávat. Chci další skalp Slavie!“ dodal Kučera.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700