Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 23.4.2016

Slavia poprvé ve své historii prohrála s Interobalem Plzeň. Byla to první prohra po pěti zápasech. Trenér Martin Brychta neměl žádný důvod ke spokojenosti, jeho svěřenci nezachytili ostrý nástup domácích do utkání a tahali za kratší konec až do hořkého závěru. Čtvrtfinálová série je vyrovnaná na 1:1.

Jak druhé čtvrtfinálové utkání hodnotíte?
Dnešní zápas ukázal, jak se může pro tým vyvíjet, když se špatně rozehraje a hlavně, když se k tomu špatně přistoupí. Soupeř využil to, co jsme my využili doma, dostal se do hry dvěma standardkami a pak nám de facto oplatil první zápas se vším všudy. Přesto ale problém víc vidím na naší straně, měli jsme k tomu přistoupit jinak. To musíme do třetího zápasu změnit, nesáhli jsme si tam, kam jsme si sáhnout měli.

Co hlavně musí Slavia v pondělí změnit?
Přístup. Nic jiného. Musíme hrát tak jako v prvním zápase. Soupeř po hřišti lítal, honil nás, byl důrazný v soubojích, které vyhrával a střílel z nich góly. Od toho se všechno odvíjí. Nakonec jsme i my nebyli schopni v té naší frustraci proměňovat ani šance, které normálně proměňujeme.

Vy jste čekal, že se Plzeň z prvního zápasu poučí, v čem to byl doma jiný soupeř?
Nasazení. První poločas u nás taky podcenili. Hráli tak, jako by se nemohlo nic stát. My jsme toho dokázali využít doma o oni udělali to samé na své palubovce.

Může být třetí zápas v sérii zlomový?
Bude určitě velice důležitý, pro oba mančafty. Porážka pro kohokoliv sice ještě neznamená konec, hraje se na tři vítězné zápasy. Ale ta psychická výhoda bude na straně pondělního vítěze. Věřím, že věci máme natrénované, jsme nachystaní, musíme to prostě na hřišti ukázat, porvat se o to.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700