Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 11.4.2016

Trenér slávistických futsalistů Martin Brychta. hecuje svůj tým před play-off. "Bude to boj od první vteřiny, vyhecovaný na hranu," říká. "Věřím, že budeme všichni fit a také naši fanoušci budou v hledišti slyšet víc, než ti soupeřovi", dodává. Již tento pátek po hokeji na futsal!

Jak vypadá před play-off zdravotní stav týmu?
Hlavní je pro nás zdravotní stav Michala Saláka, který se v tréninku ještě některým věcem trochu vyhýbá. Na play-off už ale musíme jít stoprocentně připravení, tam už nejde z něčeho uhnout. Všichni do toho musíme jít naprosto zkoncentrovaní, řekl bych „zabejčení“ naprosto naplno. Jinak nemám žádné další špatné zprávy, věřím, že půjdeme do zápasů všichni fit.

Co vám ukázala poslední generálka proti Slov-Maticu?
Byla to užitečná konfrontace, takový futsal bychom měli hrát! Kluci viděli, že nejdou věci dělat napůl, že se proti takovému soupeři musí jít do všeho. Takové zápasy nás v play-off čekají.

Čekáte, že to bude od první vteřiny stejně vyhecované jako poslední souboj s Plzní?
Určitě! Bude to vyhecované na hranu. Když si vzpomenu na poslední play-off – vždycky titul urval ten tým, který měl větší motivaci, bojovnost, vůli po vítězství, nebylo to o futsalové kráse. O bojovnosti bude i náš souboj s Plzní, hned od samého začátku.

Překvapilo vás, že to nakonec bude Plzeň?
My jsme měli nakonec před sebou čtyři možné soupeře. Dopadlo to tak, asi to tak mělo být. Byl jsem nemocný, tak jsem poslední kolo sledoval u streamů a onlinů. Klukům jsem pak poděkoval, že to nepodcenili a zvládli.

Jak důležití budou v play-off naši fanoušci?
Mohou sehrát rozhodující roli! Když halou zní jejich povzbuzování, hraje se každému mnohem lépe, cítím to na hráčích, dokáží ze sebe dostat ještě něco navíc. Plzeň hraje play-off poprvé, i jejich fandové budou nažhavení. Věřím, že i tento souboj o hlasitost podpory v hledišti zvládneme a vyhrajeme!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700