Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 5.3.2016

Při příjezdu ke sportovní hale v Bohunicích mohl pomoci řidiči najít nejlepší trasu. Brňák Jan Homola se vrátil se Slavií v pátek do svého rodného města. Nakonec to byl trochu nečekaně on, kdo vstřelil rozhodující branku. Pak se jako bývalý reportér octl v nezvyklé roli na druhé straně diktafonu. Ke svým výkonům z poslední doby se vyjádřil možná až přehnaně kriticky.

Jak jste si dnešní zápas a vítěznou branku užil?
Jsem moc spokojený! Mám tady spoustu kamarádů, brankář Krokodýla Vašek Kubíček je můj nejlepší kámoš, který mě do Slavie vlastně přivedl. Takže jsem šťastný, že jsem mu mohl dát gól. Ale nedělám z toho vědu, já dám gól jednou za dvě stě let! Vyšlo to ale pěkně zrovna tady.

Dalo se to vůbec neproměnit?
Dalo! Já mám takový fazec (pozn. autora: fazec je forma), že bych dokázal nedat cokoliv! Moje výkony nejsou poslední dobou dobré, jsem v nějakém útlumu, musím se na play-off hodně zlepšit. Věřím, že se mi to povede a týmu budu odvádět víc.

Jaké jste dnes měl od trenérů pokyny? Zdálo se, že jste častěji vepředu….
To je spíš moje chyba, že se z těch prostorů často dostávám. Ale dnes jsem si řekl, že chci víc útočit a chci být hladový a dát gól. Vyšlo mi to.

Tonda Hrdina vám předložil nahrávku na zlatém podnose, jak se vám s ním hrálo?
Konečně mi to pořádně nachystal! Futsalista je to skvělý, pokud si udrží svoji formu, tak z něj bude jednou jeden z nejlepších futsalistů u nás, uvidíte!

Jaký to byl celkově zápas, museli jste skóre otáčet…
Myslím, že jsme byli ze začátku lepší, první poločas se nám povedl. Po přestávce jsme trochu zalezli, oni byli častěji na míči, měli iniciativu, chtěli dát branku a zvítězit. Ale zvládli jsme to. Jsem spokojený.

Teď vás čeká další brněnský soupeř – Helas. Bude to hodně jiný zápas?
Jsem zvědavý na to, s jakým kádrem do Prahy Helas dojede. Četl jsem soupisky z posledních zápasů, dávají hodně šanci mladým klukům. Ale bez ohledu na to, my musíme stále myslet hlavně na naše výkony a před play-off si vybojovat co nejlepší pozici.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700