Vloženo dne: 27.8.2015

Jak jsme již informovali, jednou z posil pro nadcházející sezónu je brankář Ondřej Vahala, syn bývalého brankáře fotbalové Slavie. Ondra dělá čest slavnému jménu na futsalových palubovkách. Po Eco Investmentu, Slavii, Bohemians a Benagu se vrací do klubu svého srdce, neboť Ondřej je velkým fanouškem sešívaných barev. S Bartůňkem a Rodingerem vytvoří v našem klubu nebývale silnou sestavu na tomto důležitém postu každého klubu. Ondra je dnes již stabilním členem reprezentace, kam byl nově nominován i mladík Bartůněk. Nového člena týmu jsme požádali o krátký rozhovor.

Jaké jsou Tvé první přestupové pocity?
Jsem strašně rád, že jsem mohl přestoupit, a že se vše dotáhlo. Po tom co se stalo na konci sezóny v Benagu, jsem pro mě neviděl jiné východisko než předčasně skončit. Jsem moc rád, že jsem se domluvil právě ve Slavii, jít do Edenu pro mě byla jednoznačná priorita.

Co se stalo na konci sezóny v Benagu?
Co se v kabině stane, má v ní také zůstat, a já toto pravidlo budu respektovat. Snad jen řeknu, že ze strany klubu nedocházelo k plnění dohodnutých věcí a situace se nakonec vyhrotila tak, že další spolupráce nebyla možná.

Poté Tě Slavia oslovila?
Abych pravdu řekl, spíše jsem oslovil já Slavii. Jednání pak byla rychlá a korektní. S dohodou se Slavií jsem nad míru spokojen. Priorita pro mě byla zůstat v Praze. Ve Slavii jsem fotbalově vyrostl a mám jí hodně co splácet.

Na co se v novém dresu nejvíc těšíš?
Nejvíce se těším asi na zápasy s Chrudimí a Spartou. Atmosféra v derby je na české poměry absolutně nejlepší. Nemyslím, že by český futsal měl lepší zápas, s lepší diváckou kulisou. Jde samozřejmě o nejsledovanější futsalové utkání. Jak futsalovou, tak širokou veřejností. A zápas proti nejlepšímu týmu v Česku Chrudimi? To je vždy tak trochu svátek.

Jaké jsou první poznatky z nového klubu?
Není to dlouho co začala příprava, ale zatím musím říct, že jsem maximálně spokojený. Tréninky jsou kvalitní a v maximálním tempu. Je vidět, že se každý chce ukázat v dobrém světle. Většinu týmu jsem znal, tak pro mě nebyl ani tak velký problém zapadnout. Zatím mám ze všeho jen dobré pocity.

Dají se již hodnotit možnosti Slavie v této sezóně?
Je před námi zatím ještě spousta práce, ale už teď je vidět že tento rok by pro Slavii mohl být úspěšný. Tým má své kvality a bude jen na nás hráčích, jak k tomu přistoupíme. Realizační tým ví co chce, tréninky jsou do detailu připravené a směřují ke konkrétnímu cíli. Slavia měla velmi kvalitní hráčský základ, který byl kvalitně doplněn. Důležité je, aby nás i fanoušky hra bavila.

Vedení klubu před vás klade konkrétní cíle?
Ne, nezazněly žádné konkrétní úkoly. Není to ani potřeba. V týmu panuje dobrá, vítězná atmosféra, vše si rychle sedá a všichni víme co chceme. Vyhrávat. I proto jsem do Slavie chtěl. Když se nám bude dařit a budeme futsalem bavit, bude určitě chodit i hodně diváků. A o to lepší to potom bude.

Děkujeme za rozhovor.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700