Vloženo dne: 23.11.2022

Slavia bude podruhé za sebou hrát, díky výhře nad Spartou na její palubovce 4:3, finále Poháru SFČR. Tak jako v loňském soutěžním ročníku, proti FK Chrudim. Zatímco minulý rok byla pořadatelem Slavie, jako jeden z finalistů, letos se vyvrcholení Poháru SFČR odehraje na neutrální půdě UNYP Areny Podvinný mlýn. Finále Poháru SFČR je součástí většího projektu.

Půjde o akci většího rozsahu, ve kterém bude exhibiční utkání ve prospěch projektu Futsal za život hrát výraznou roli. Vše proběhne v úterý 20. prosince 2022 v UNYP Aréně na Podvinném mlýně v Praze 9 a program začne v pravé poledne dvěma zápasy finálové části Univerzitní futsalové ligy.

V 17:30 hod. pak bude mít výkop exhibiční utkání, které i vás bude hodně zajímat. Tým Vládi Mikuláše, ve kterém se představí řada Vláďových kamarádů, nastoupí proti týmu bývalých fotbalových reprezentantů! Aby nedošlo k omylu: i v něm se sejde celá řada přátel a podporovatelů hlavního hrdiny.

Součástí akce bude bohatá tombola a také dražba hodnotných sportovních artefaktů. Už pro vás připravujeme seznam toho, co budete moci formou dražby získat – a znovu je na co se těšit! Dokonce se „do hry“ vrací díky neuvěřitelné štědrosti dárce jeden artefakt, který před rokem získal majitel za vysokou částku!

Celý program předvánoční akce pro Vláďu Mikuláše uzavře finálový zápas Poháru Svazu futsalu ČR, který bude mít výkop v 20:10 hod. Finalisté jsou FK Chrudim a SK Slavia Praha.

Udělejte si čas na návštěvu naší akce, není špatné si v předvánočním shonu trochu odpočinout a navíc podpořit dobrou věc. Jednotné vstupné je ve výši 100 Kč a stejně jako veškerý další zisk půjde ve prospěch bojujícího Vládi Mikuláše.

Vstupenky je možné zakoupit na Ticketportal zde!

Finále Poháru SFČR:

FK Chrudim - SK Slavia Praha
Úterý 20.12.2022, 20:10, UNYP Arena Podvinný mlýn, Praha 9

Zdroj: Futsal.cz
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700