Vloženo dne: 11.10.2019

Sportovní hala ve Zruči nad Sázavou bude hostitelem čtvrtfinále Poháru SFČR mezi AC Sparta Praha a SK Slavia Praha. S ohledem na obsazenost sportovní haly Arena Sparta na Podvinném mlýně, se domácí klub rozhodl sehrát pohárové utkání v této lokalitě, kde dříve působil klub Benago. Sparta tak odehraje Pohár již dva dny po skončení bojů v Lize mistrů, Slavia bude naopak hrát již dva dny poté televizní utkání na půsdě FK ERA-PACK Chrudim.

Komentáře před zápasem:
Ivan Božovič (trenér Slavie):
„V poslední době jsme měli problémy se zraněními hráčů, ale musíme se s tím vyrovnat. Hráči, kteří nastoupí, musí dokázat, že je pro ně ctí nosit slávistický dres. Máme před sebou zápasy proti dvěma týmům, které patří ke špičce ligy, které prověří naši kvalitu. Věřím, že předvedeme všechno, na čem na trénincích pracujeme. Soupeři dobře znají navzájem svoji taktiku, v tomto ohledu se asi nemáme čím překvapit. Připravíme se maximálně a budeme bojovat jako tým.“

Gabriel Rick (Sparta): "Na derby se všichni samozřejmě těšíme, ikdyž to bude po Lize mistrů velmi náročné. Je to derby a to nemá nikdy favorita, ale věřím v sílu a kvalitu našeho mužstva a věřím, že postoupíme."

AC Sparta Praha - SK Slavia Praha
Čtvrtfinále Poháru SFČR
Sportovní hala Zruč nad Sázavou
Úterý 15.10.2019, 20:00 hodin
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700