Autor: Benago.cz   Vloženo dne: 28.11.2011

Objektivita je něco, co prezident a trenér Zruče nad Sázavou moc nepoužívá, a ani tentokrát nezklamal. Jeho hodnocení utkání s naším týmem vypadá tak, jakoby v nedělní podvečer byl na úplně jiném utkání. My co jej známe se na něj už ani nezlobíme, víme že jeho zúžený pohled na věc vyplývá především z jeho zapálení pro vlastní klub, a to je vlastně v pořádku :) Především pro pobavení článek z klubové webové stránky našeho posledního soupeře přetiskujeme v plném znění. Na www.benago.cz pak naleznete další komentáře a rozhovory k utkání. Na našem webu se ještě dnes objeví rozsáhlý sestřih utkání, aby každý mohl posoudit, jak to v utkání opravdu bylo :)

Bod je pro Slavii zlatý, pro nás ztrátou, zdůraznil Beni Simitči
Futsalisté zručského Benaga remizovali v neděli na palubovce pražské Slavie 2:2. Jejich výkon zhodnotil trenér Beni Simitči.

Zručský trenér Beni Simitči byl zklamaný hlavně z výsledku: „Nemám hráčům, co vytknout. Hráli jsme dobře a bojovně. Místo, aby nás presovali domácí, tak jsme je napadali my. Hru jsme tvořili my a Slavie chodila do brejků. Bohužel jsme nedali gól na 3:1, kdy Rodek netrefil prázdnou bránu. Tohle je ale náš problém v celé letošní sezoně.“

Benago navíc nastřádalo hodně faulů. „V závěru zápasu po pátém faulu už člověk nic nevymyslí. Museli jsme ustoupit od napadání,“ litoval Simitči, „Třikrát jsme zbytečně faulovali v každé půli. Hráčům ale vytýkám pouze neproměněné šanci.“

Fauly by Simitči vytknul zejména rozhodčím. „Bledý výkon rozhodčích nás nenechal rozdrtit Slavii. Když si soupeř nevěděl rady s celoplošným presinkem, tak se o to postarali rozhodčí, kteří nám pískali každý kontakt s protihráčem,“ zlobil se zručský trenér. „Navíc nás ještě vykartovali a s Pardubicemi nemůže hrát kapitán Ago Simitči. Pro Slavii je bod zlatý, pro nás je to ztráta – nezasloužená!“ dodal.

Bod z venku je plusový, ale Benago jelo pro tři. „S remízou nejsem spokojený, protože jsme sem přijeli vyhrát. Po naší výsledkové krizi je to sice dobré, ale bod musím potvrdit v pátek s Pardubicemi,“ uzavřel Beni Simitči.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700