Autor: Text a foto: futsalplzen.cz   Vloženo dne: 18.4.2016

Interobal Plzeň v pátek prohrál se Slavií Praha. Trenér Plzně Petr Kučera zhodnotil utkání a přidal pozvánku na domácí zápas. Mimo jiné sportovně uznává, že Slavia vyhrála zaslouženě, ale také dodává, že Plzeň nic nevzdává a v domácím prostředí udělá maximum pro výhru.

HODNOCENÍ: Bohužel první historický zápas v Play-off se nám vůbec nepovedl, ale nebudeme z toho dělat tragédii. V dalším zápase budeme chtít navázat na zlepšený výkon z druhého poločasu a věřím, že se chytneme už i střelecky. Slavie vyhrála zaslouženě, protože jednak své šance proměnila a i mi přišlo, že chtějí více vyhrát než my. Mrzí mi hlavně jedna věc a to jsou standardní situace. Připravujeme se na soupeřovo, většinu tréninku se věnujeme našim a výsledkem toho bylo, že první dva góly vstřelí soupeř po standardkách! To se nesmí stávat, protože tohle vedení určilo ráz zápasu, Slavie bylo na koni a my naopak psychicky hodně dole. Soupeř se na góly proti nám moc nenadře a naopak my potřebujeme velké množství šancí na nějakou branku a to byl také zásadní problém prvního čtvrtfinále. Ale válka pokračuje, prohrála se pouze první bitva, musíme mít hlavu vzhůru.

POZVÁNKA: Rozhodně budu chtít Slavii porazit. Pokud tento zápas nezvládneme, byl bych už hodně zklamaný. V týdnu budeme pilovat hlavně standardní situace a pokusíme se tentokrát překvapit soupeře my. Přistoupíme k zápasu trochu jinak a určitě budeme soupeři hodně nepříjemným soupeřem. Zápas v našem prostředí si musejí slávisti dlouho pamatovat. Kdo mi uhne ze souboje nebo nebude důrazný, zápas pro něj předčasně skončí. Překvapení bude i v jaké sestavě nastoupíme. Někteří zranění hráči, se snad již dají dohromady a i to by nám mělo pomoct v boji za lepším výsledkem! Samozřejmě budeme potřebovat i podporu fanoušků, prvním zápase byli famózní a za to jim děkujeme. Snad se společně uvidíme i v domácím prostředí a závěrečná děkovačka bude veselejší!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700